=LOVE/≠ME/≒JOY討論區第89回: 希望7周年同fes有配信,阿門

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
まほる不嬲好混亂
有啲人喺嗰段片錄到嗰陣嗌
又有啲人喺首歌差唔多完嗌
片錄到嗰啲mix你起碼都大概知佢噏緊乜最尾有啲人係直頭係鳩叫
嗌d冇意思嘅野
咁混亂出到黎個感覺真係唔好睇
利申呢首我嗌
集氣
今朝亂到覺得班人好嘈
正常call我接受到
正常call大家一定ok,但好似今日咁咁明顯亂嗌就一定NG
我鍾意=LOVE嗰種冇咁多人call嘅con/show
call唔太大聲就得我想聽歌
一齊睇下maika雜誌靚相冷靜下先
呢3張最佳

+2,我都係當歌手演唱會咁聽
你話Oh!Darling同ヒロインズ呢d,跟住一齊叫下都ok既
我接受到大聲call,但要係正常既call,唔係好似而家咁亂call
=LOVE 新飯留名
唔覺之前twitter有po過呢幾張
大陸飯掃完圖放左上網嘛
但po哂出黎好麻煩,我咪精選幾張
萌子都有,你有需要聽日先upload
居然有新飯,仲要係本身睇K-pop既
因為the first take入坑嗎…?
唔係唔嗌得

但唔係亂打call甘解

例如等愛既部活中/探せダイヤモンりり 

ノイミー既初恋カムバック

呢d本身成員同飯之間默許既call會較好
不是。The first take 幾日前炸喎

但是的確是因為「絶対アイドル辞めないで」呢首歌而喜歡的。

大約是7月頭第一次聽到呢首歌,第一次聽已經覺得超級正,看到歌詞更加不得了。

雖然其他歌...um...大多數麻麻地,但都有幾首ok嘅。

喜歡大谷映美里,外表完全是理想型,完全是夢中情人的樣子。

第二喜歡樹愛羅,粉紅頭,淺色漂染的女仔,我是完全沒有抵抗能力。

目前大約是這樣,其他正在了解中。

剛剛接觸日本文化,多多指教。
探せダイヤモンりり喺冇歌詞嘅位call其實好好
睇完嗰幾張想買翻本
最爽就係呢首歌既call
まほる本身好似無一套正統既call教學
22年全國公演東京場算唔算係mb自已call翻
好鍾意嗰個版本
JR橫濱站有7周年廣告
台灣人整嘅
まほろば首歌應該冇call架,得最初個度拍手咋,我記憶中上年巡演call解禁個陣呢首都係冇call,係唔知點解今年呢幾個月開始突然有人開始冇啦啦亂嗌,到今日見到咁既樣
哇 f9走過嚟
無追f9好耐了
近來是韓國是看tripleS為主
但是最近心思都在看日本
想了解多d日本偶像
其實≠ME幾多成係女飯
我諗6成-7成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞