伯明翰有香港人比人racist拖出馬路打

487 回覆
90 Like 437 Dislike
如果你係加拿大帶惡意影我相都會攞走手機,依到你走咗去警察係9成9唔會查
嗰邊op嘅言論嘅戇鳩程度 同你無限放大嘅戇鳩程度差唔多
又係黑鬼,又係童黨,所有歐美國家啲童黨問題都好撚嚴重,偷野搶劫之類乜都齊,過份保護未成年人,未成年衰極都唔會判得重,搞到班靚仔好似想做乜都得咁
至慘英國人冷血程度同支那差唔多
個個見死不救
識分都冇用, 乜證件都可以偽造
所以英國要取消特區護照(6個月)免簽
就係因為依家呀豬呀狗都可以買到護照
為免魚目混珠掛一漏萬 取消免簽勢所難免
呼吸蛇講到自己咁撚黃
之前又同條女一齊返大陸
你唔明 香港民族性係好仆街,唔關移唔移英事

千祈唔好累到我 呢句就香港人點解咁犯賤嘅根本
原來係中國人?
原來你d中國人手足俾人打
睇番原來你d中國人手足俾人打?
咁搶口笑尻自己手足
移英藍絲?

俾人打到爆晒缸都堅決唔回流?
到時班廢柴又可以話加拿大先係最適合地方
會唔會你自己被害妄想
好多日日話留港撚乜乜乜嘅都係留緊港
香港人俾人講呢個真係冇人會嬲 ...
小紅書都有個case
如果係同一個就好笑,某d人為左笑移英港人做新聞
搵唔番Facebook 個原post 嘅?
係元朗搭下西鐵都俾人打啦
應該閪樣支樣比人串la
美國:
https://oll.libertyfund.org/publications/liberty-matters/2024-02-13-systemic-racism-in-crime-do-blacks-commit-more-crimes-than-whites

In 2019, Black people made up 12.2% of the U.S. population (U.S. Census Bureau, American Community Survey). Blacks, however, represent 26.6% of total arrests, including 51.2% of murder arrests, 52.7% of robbery arrests, 28.8% of burglary arrests, 28.6% of motor vehicle theft arrests, 42.2% of prostitution arrests, and 26.1% of drug arrests (FBI’s Uniform Crime Report, Table 43).

英國:
https://www.ethnicity-facts-figures.service.gov.uk/crime-justice-and-the-law/policing/number-of-arrests/latest/

加拿大:
https://www.justice.gc.ca/eng/cj-jp/cbjs-scjn/fact1-fait1.html

In 2015/2016, Black people (adults and youth) were twice as likely to be accused in comparison to the general population; Black people accounted for 6% of all accused, while representing only 3% of the Canadian population at the time. (Justice Canada, 2023)

比人racist下無咩所謂
你低賤姐,唔好代表香港人喎
點解佢地寧願去英國俾人打都唔留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞