恭喜晒啟晴邨居民落街可以買CHANEL DIOR包包了!!!

179 回覆
1120 Like 8 Dislike
又啱喎
班公屋閪每月慳咗一萬幾千市值租金或供樓錢

即係每月比正常人多一萬幾千閒錢可以使
呢啲叫可支配收入

供供撚失業搵2少左就輸到落地核
溢價嘅錢用哂黎供樓
又供空氣
邊度仲有心情消費
天蟹天啊

冇一個係開心
你on9? 都未賣
中環班西裝乞兒仲要大熱天時排隊買兩餸飯,食得起三餸果個已經算富豪,橙
中環banker, 已大量失業。
真啊

公屋戶出入都渣車代步
班負資產要買港鐵月票為慳咗幾十蚊
公屋戶生活過得好過班負資產業主啦
啟晴村公屋富戶有福了
房暑查唔查到股票戶口資產
https://lih.kg/2383490

呢班公屋仔為左住公屋搵萬幾蚊一個月之後又去拎成千萬身家(老豆老母棺材本)去買股票

香港一早要取消公屋政策啦
負資產都唔會個個死,總有一啲會捱到供到 老左都會有資產

但住公屋就100% 係垃圾環境,成世同啲白卡佬死廢老一齊做鄰居
呢啲牌子幾萬蚊有一個算好易入手了
其實個手袋算唔算資產
我家陣搵5xk 尾 車又冇 樓又冇買
股票又唔再學d 巴打亂咁玩
屋企又有首期 但我都係覺得自己爬唔到上去
我都焗自己諗自己諗係第三層
因為身邊d 同事同朋友都太勁 搞到我唔知自己個standard 係去邊
30k fg 1-2 年都過 根本唔係俾人易達到
咪係
beauty 連屯元天都有啦
嚴格嚟講應該會市價計折舊率計錢?唔太熟
班師奶行完街市行Chanel ,魚腥味Chanel
成地黑色積,班女人唔係人字拖就涼鞋,又唔可以推啊黃太陳師奶何太
話晒呢個月既數就係靠佢跑地出嚟。由其賣魚婆,着埋對水鞋入黎,佢話今個月都賺十幾萬。今個月先第二日。

Sales:今日生菜幾蚊斤吖?廿蚊?唔好勞氣,睇下今季最新出既金黃色發財包兩萬八炸依家買,一陣間就同黃太打麻雀揮過,今日我就係拎俾你睇炸,包你成條村第一個拎

分分鐘業績好過廣東道
就係住公屋先有錢買嘛, 識唔識架你地
老實講公屋都大把唔算窮嘅有錢仔
行一轉乜都未搞掂, 睇死佢延期趕唔切9月開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞