我組爸搞左我組女 但係我組女係我其中一個組媽個組仔嘅女朋友。

12 回覆
3 Like 13 Dislike
個組爸其實我第一眼見都知係FK Boy,雖然係幾靚仔,但我都好小心佢,唔會俾佢屌到我,點知我組女勁唔生性,係要成日痴埋佢個到 終於出左事,琴日俾我知道個組爸搞左佢。

呢個係我其中個組媽到聽返黎,佢話佢個邊有另一個組媽都俾佢搞,佢就發現左個組爸唔小心whatsapp左啲淫照俾佢
,雖然好快del左,但佢好快cap左圖,全部都係我組女啲X照,我真係忍唔撚到,我即刻叫佢將啲相send返個copy俾我等我處理。

點知更勁爆嘅係,原來組女係我其中一個組媽個組仔嘅女朋友!

咁就有啲尷尬,因為我呢排都同個組仔搞過,如果講俾佢聽,咁我就可以同佢係埋一齊。

但係理性話俾我聽唔可以呀!

我唔可以咁自私!

我決定幫佢地解決呢個問題,我即刻走上門搵個仆街組爸,我問佢:你到底要我點做先可以放過佢地?

佢話同佢搞返次3p咁就冇野,咁我見佢jj幾大又幾靚仔就應承左佢簽埋合約。

到3p個日,我同佢扑扑下野個陣點知,原來第3p係個我搞緊嘅組仔,我好心痛,但奈何肉體情肉忍唔到,我就照3p,係幾開心,大家都射左好多,而件事都告一段落。

事後我ig 我組媽:

「組媽,我咁樣做有錯嗎」

組媽回我:

「阿仔 你已經好努力了 放下啦 你係個好人」

我哭了。
貴圈真亂
示意圖:
好迷茫
你搞返你組爸當無數啦
晨早流流就咁有靈感出膠po
連仔係咪有出糧俾你?
迷茫同迷惘唔撚識分?
問一張圖有幾多鳩
1. 景色廣闊而無法分辨方向。如:「這冰天雪地,一片迷茫。」
2. 神情恍惚。如:「解釋了半天,他臉上還是一副迷茫的神情。」

兩個意思都得,柒少陣啦
秒左條七頭
今晚免費幫你含
你貼嘅嘢同我張圖個茫字用法有咩分別?貼同一樣嘅嘢出嚟串對方?
簡單啲

A男搞咗B女,但B女係你朋友嘅朋友個女朋友 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞