見到姜濤就收皮,有種說不出的快樂

193 回覆
1660 Like 98 Dislike
人地賺夠可以退休un un腳,窮撚連登仔就酸住咁以為人地收皮要執紙皮🥹🥹🥹🥹🥹
黃絲又唔認自己有份捧係咁負評
佢都搵夠,係時候移民退休
情願見到姜肥都唔想見到AL
微辣加蔥邀請咗藍到發黑話醫護係雞嘅終賠生做訪問
https://lih.kg/2465327

其實佢冇傷天害理
你條連登仔就當佢仇人欠咗你咁追擊
有冇諗過你條柒頭先係最可悲
不過我又唔會叫你get a life
因為你一定生活得好陰公先會選擇逃避現實
簡直係樂壇嘅毒瘤
何以見得就收皮
越整越恐怖
唔睇TvB咪算 玩咩撐ViuTV
大把球星破產
Allen iverson都曾經輸哂2億美金身家破產
係reebok打救佢先東山再起

肥姜40歲仲拍唔拍到廣告
身為香港人走去撐條大陸死肥仔
樓主而家咁開心
姜濤又咁折墮
不如讓間公屋俾姜濤住啦
好恐怖咩?
一個墮胎不負責任唔係傷天害理?
一個踩醫護係雞唔係泯滅人性同道德?
啲傻鳩起底以為執到寶 本來都廢事覆
但更突顯你班柒頭毫無質素可言
不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意,不能同意…更多
胖濤
我以為佢收咗皮,點知連登又有人又開Po提佢,JM9。
Allen Iverson原本就爛仔嚟,周圍都係爛仔又要面,啲錢大半都係送晒俾佢地,肥姜應該冇佢咁揮霍
你秒左上面條柒頭 佢都唔敢覆你
白卡巨星
生日同1月1無人理先再開post啦
要供樓wow
老實佢核突還核突,但佢好過姜濤

佢肯跳肯keep,當打份工黎計佢起碼比姜濤敬業即係佢紅我都至少知道佢肯付出過

肥姜真係當自己份工同d fans都係shit咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞