有無人仲用緊蘋果嘅有線耳機?

76 回覆
25 Like 11 Dislike
粗用ok
因為佢無出原廠Adapter
巴打時間線係2016年?
勸你2019年唔好衝動做錯事,2020年唔好打疫苗,如果有能力嘅可以諗定想移民去邊
不了
買返原廠好過
記憶中應該$500前後。唔貴,音質唔差(木耳),外形唔錯。插埋落部iphone3白色度簡直一流。衰在唔知幾時同原因而停咗。如果佢出返我一定會買,就算我只係得電腦有3.5
唔記得5百幾定7百幾
隔音麻麻,唔多低音,但聲真係唔差,有我都想買番
carousel eBay 都搵唔到
最衰嗰時唔識嘢唔知有入耳,嘥撚咗部MD機。賣咗部MD後兩三年買咗隻$400左右,滿意。再隔多排買咗部w900i跟機就入耳,音質真心唔差係衰在個on9插頭,個設計已經夠易虧,叉電係佢插耳筒又係佢,搞到個插頭勁短命
呢隻真係好野黎dklm discon左
以前d MD, discman d 聲放係而家完全唔失禮
分析力一定冇得同而家D DAP 比, 但調音舒服
我仲keep 住久唔久拎出黎用下

無記錯好似$698咁上下
最緊要佢戴得好舒服d聲又夠順耳
動鐵黎不過唔見咗
唔講差唔多唔記得apple 出過舊咁嘅野
Magsafe charger is a joke
有線咪質素係好過藍芽咪

響櫃桶搵番條屍出嚟
十幾年前成日用
前排都有諗過買返部MD,不過太多連帶嘢要買,保養(屋企太潮),同埋懶所以擱置咗,繼續iphone+airpodspro算。
買嚟開會用
收音好啲
我係本身有手提MD機同MD deck,又有幾d 高階Md碟先久唔久拎出嚟玩下
本身冇MD 野就唔好落疊喇,用光纖錄好聲過電腦過歌
但而家炒貴晒,買晒啲嘢嘅成本太高

想玩舊嘢買discman 好過,簡單直接唔使煩
唔驚無電
你係3.5母去lighting公
我有條lightning頭有線耳機
但Apple無出lighting一開2母
用黎聽歌就要用無線充
macbook仲有3.5
買adapter 點解唔買3.5mm
咁要加多小小轉平衡耳機
記錯4.2 balanced
adapter轉換器啫,轉咩都得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞