「TVB小花」黃碧蓮自言最少要「7吋先滿足」 身後外國人聽到眼凸 |

19 回覆
1 Like 34 Dislike
「7吋兼兩隻手揸唔晒」,到底黃碧蓮在說什麼話題?黃碧蓮曾為《2012年溫哥華華裔小姐競選》「最上鏡小姐」,其後加入TVB,曾出演過《星空下的仁醫》、《羅密歐與祝英台》等劇集,也有主持《港生活·港享受》、《Think Big 天地》、《今期流行》等節目。

日前黃碧蓮(Linna)在IG分享了一條短片,片中她坦言最少要7吋大先可以滿足她,又用雙手比劃了實際尺寸,說:「如果要我形容,就係又長又粗,可以咁樣揸住,就為之好。我覺得仲要好有肉,仲要有好多醬喺面,可以撈勻佢,你明唔明?啲醬仲要多到流到落對手度。最少要7吋先夠。」說到這裡,還可以從畫面中看到後面的外國男人望了黃碧蓮一眼。

到底黃碧蓮在形容什麼?原來是夾住肉和醬汁的法式長麵包!
要好多醬咁激
subway
好淫
強效去漬 要用碧蓮
屌 啲竹升妹真係
做女人好幸福
女人憑乜嘢可以係女人
女人憑咩天生就可以擁有特權
可以無限享受性幸福
獲得源源不絕嘅幸福感同獲得感

而男性
一生只係女性嘅奴隸
負責犧牲、當兵去死 去保護女性
去向女性示忠以換取卑微嘅交配權利

但女性
想獲取人生中最重要嘅需求—性與關心
係可以隨時獲得
可以直接end game打爆機
每晚享受性愛舒服
而且完事後仲可以有錢收
當解決完性慾望後
更可以企喺「已解決性慾」嘅「清心聖潔」狀態
去嘲笑同奚落男性嘅性慾高漲同求偶失敗

而她們不知道
她們能如此嘲笑男性
只是因為她們天生就獲得美好身體這天生資本
而非她們的努力比得上男性
卑鄙無恥的仇男婦女根本就是惡魔
不斷逼害男性
想盡辦法禁止男性享受性幸福
去我d精漬
佢剩係計呢對眼, 鬼佬已經一定肯埋單
淫邪眼
好撚麻煩
淫G
要頂
以前成日睇think big 天地
睇女主持
Thinkbig黃金一代
無碧蓮
呢條女感覺好淫
點解係TVB上唔到位
咁撚淫味
一定好開放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞