梁齊昕留醫精神病院,IG多次要求返屋企

294 回覆
350 Like 14 Dislike
今日凌晨時份,齊昕突然連環出IG story,打卡透露自己身在東區尤德夫人那打素醫院,透露:「In hospital overnight stay.(在醫院過夜)」隨後,她求救說:「SOMEONE GET ME HOME I'm hungry I'm tired I'm fxxking exhausted.(搵人帶我返屋企,我好肚餓、好攰、筋疲力盡)」然後她上載一張東區尤德夫人那打素醫院精神病觀察治療院的自願留醫申請書,爆粗罵道:「Literally fxxk u just get me home.(照字面意思就係X你,帶我返屋企)」然後她揚言:「Call晒全城記者嚟it's a shxt-show show-down.(這是一場鬧劇攤牌騷)」

係咪飲得國產酒多?
乜唔係佢自願咩
所謂報應真係報哂落仔女身上
但我又唔信有報應
舒服post
全珹
佢Matt Leung fans?
條撚樣都唔care嫁啦,點算報應,報落佢自己身上個啲先叫報
董xx ?
傻鳩
屌你

政協副主席個女要住公立?
其實我覺得佢好襯馬車
揾龍蝦發洩.
佢個仔好未得啦~又娶鬼妹添呀~個女死左都冇所謂啦 689心諗
可能太過白卡
私家醫院都唔肯收 踢左嚟公立
肥過隻豬

當佢劉馬車就得
精神科應該冇咩選擇
私家唔收白卡 唔驚斬死隔離d有錢佬咩
呢啲真係臨嬲尾兩年
唔知點解見到佢就諗起包致金侄女,
但人地係如假包換受西方腐朽思想荼毒嘅鬼婆,
而齊陰就係根正苗紅嘅偉大祖國官二代

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/包致金侄女案

https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20230721/s00001/1689913269249/包致金侄女刑毁罪成判緩刑-官指患情緒病抗壓力弱籲勿再犯
特權階級有電話用
被自願
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞