屌猩猩就有愛滋,之後就屌馬騮,以加就屌馬

20 回覆
1 Like 4 Dislike
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/82893/%E6%81%90%E6%80%96%E4%BA%BA%E7%8D%B8%E4%BA%A4-%E5%9C%B0%E7%9B%A4%E5%B7%A5%E8%AA%8D%E7%BD%AA-%E9%9A%BB%E7%8B%97%E4%BF%82%E6%88%91%E6%90%9E-%E7%A8%B1%E7%8B%97%E5%A5%B3%E6%B2%92%E5%8F%8D%E6%8A%97
東涌赤立角村今年二月發生人獸交事件。一名動物義工發現一隻2歲大的流浪狗女下體撕裂流血,陰道內有精液,懷疑遭人性侵,警方事後拘捕涉案的五旬地盤工,控以獸交罪。

原文網址: 【恐怖人獸交】地盤工認罪:隻狗係我搞! 稱狗女沒反抗 | 香港01 https://www.hk01.com/article/82893?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
2018年
再之後就屌驢仔
我記得細個嗰陣睇新聞話有個女人同狗做
隻狗硬到插實咗
個女人要打999
但係警方無告佢
plandemic
plandemic
plandemic
上面成日都操狸馬
pandemic 定pandemic?
pandemic 定plandemic?
呢個真係好撚噁心
大把女人係屋企偷偷地同自己隻寵物做啦
居然無呢張圖
諗下都知無可能
屌馬是咪叫馬交
屌騾仔呢
傻9樓豬
沃門日報連澳門人都唔睇
放上黎連登做咩
樓主一定係屌完馬患左腦炎
之前同而家都唔識分
jackass
以加係咪即係以色列同加薩走廊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞