加州洛杉磯 San Pedro 一間 7-11 遭數十人集體零元購洗劫 已經係連續第三個星期發生同類事件!

241 回覆
104 Like 2 Dislike
加州最美麗風景

畫面好靚

好大愛
加州好快連屋都可以零元購

【走線福音】加州參議院委員會通過 非法移民0首期、免付費置業政府貸款計劃 等賣屋先還錢 安排得宜更唔使還
https://lih.kg/3770306
共同富裕都做唔到美帝呢個效果,好直接咁割商家益市民
打錯字姐. 我完全分到
各位, 我只係打錯字姐
我完全識分印尼同印度
印度india有14億人, 成人發生強姦殺人案上哂國際新聞
印尼indonesia 就唔少香港人鐘意去峇里度假既國家
好簡單,薯片賣$1000會員價$5, 入會$1一年,咁會一偷就係偷緊$1000既野
我照俾like,明顯係打錯字
侵贏咪收檔
梗係投賀雞,贏咗有得繼續搶
我講唔係零元購
係有組織或黑社會行動
咩料? 係Google Play Download既Telegram唔比睇?!
為左一次半次偷野,
搞個會員制咪仲蝕
唔比睇?
係英國'' Notting Hill Carnival ''
黑大媽向一個警察''性侵'' .
個警察企响路上,
黑大媽用屁股貼住警察,作出性交動作.
據報道,英國當地人唔鐘意年年搞既Notting Hill Carnival,因為次次都被人小便,打劫,非禮...去年有斬人,八件.而今年,斬咗三件,其中一人危殆.
當地居民提早,把自家窗戶封上木板.
但黑人認為這節日對黑人文化很重要..

真係唔識欣賞,如果發羊吊咁郁身郁細都係文化,咁豬都有豬的文化.雞也有文化.賊也有他們的文化....
我好唔得閒.
又係穆斯林
https://x.com/TPointUK/status/1827803354808123731
係咪呢條?
BTW, d黑鬼癲起上黎真係好撚喪!
係呀.
前幾日見一條片,揾唔返,
係倫敦女警,被黑男用雙手圍住在鐵馬,用下體磨個女警,個女警無反抗.與眾同樂.
黑人大晒.
Nigger Hill Carnival
但係白種老姑婆絕不接受白男''同類''的玩樂,''疑似''都唔得.
一律報案告告告..
nigga
日日真人版gta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞