admin明知長官會摷舊post告人, 不如來一次全民洗底

44 回覆
46 Like 14 Dislike
咁你都好危喎
最後有無報過OU A163C? 22/23 entry?

OU D 文學 part time degree 有冇伏
https://lih.kg/3032496
呢個就係奧妙之處
師兄,現在是2024年香港,不是2016年香港

很多人和事已經過去了,不能亦無法回頭

如果連仔要靠連登找退休金,就要有所取捨。

題外話我也是做了約2年CD ROM,今年才註冊做會員(2022年由google 驗證 做未驗證會員)
如果連仔要靠連登找退休金,就要有所取捨。

即係洗完牌之後 連狗就比人拉?
但而家摷返19年啲po
咁不如你周圍入自爆PO亂留言仲好
連狗當你哋人頭咁交出去啫,做咩要保護你哋
唔係咁多人識
其實連狗一早就唔係香港
講經咩,連登不嬲公海黎
D友仔自己捐入去留低TG就有人搵果d po
呢d自己弱智無得怨
一係你就唔好係到講過火言論
唔係下下都要po上網公開ge
想洗底咪del account再開過
搞咁多野做乜
有啲post好重要(同政治完全無關)唔del得
del account 個 驗證email可以重用?
不嬲都係夠鐘交人
講五毛你最出名
捧國務院台
咁驚你不如唔好上啦
利申
blame the victim
咁咪睇你啲post緊要定個人安全緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞