[成功靠苦練]無定向健身

14 回覆
1 Like 4 Dislike
轉貼

今日人哋練果度, 又跟人玩果度
冇用ga, 每個人係唔同ga, 你米八學人哋米六, 天生每個人已經唔同, 又點能夠用矮仔既方法玩?

還有過左35-40歲就很難長肉, 要5-10年, 一年四季 風雨不改 天寒地凍 都去操, 咁就重有有可能, 三分鐘熱度是不可能的

咁點知人哋抄你跟操?
好簡單姐, 專登做d奇怪危險動作, 睇吓有冇跟先

禾份人好客觀, 禾自己會念初初以前有冇做呢啲傻勁野, 冇做過先好話人

係有既, 但三個月後已經冇, 因為冇可能日日撞到同一個大隻仔抄, 如果佢果日冇嚟咁禾操乜嘢?

所以三個月之後, 自己上網睇, 先學吓基本原理, 姿勢, 換氣, 跟住搵d基礎program去跟住玩.......

推介: GVT
如果覺得GVT都好難, 咁幫你唔到

記住:【Initial D】"千祈唔好有同人斗嘅心,唔好同人比,你要赢嘅系 你自己。”
又有人跟梨
其實每年天熱都有
到左天冷就會冇人
買左未姐
Rx藥房冇咩?
https://www.gymbeginner.hk/german-volume-training/

gvt都係三日, 每日1hrs
玩熟左唔夠喉, 加TUT
2cm 茅得跟
樹根咁粗都不及2cm利害
我見到佢了
見到咩呀?
靚姐姐
條仔
含情脈脈望住你

好趕冇留意, 比d提示
紅衫?
變態ga, 唔止今日, 好多次行過轉登迎面乸高條褲露J, 太細

禾時運高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞