原來黃絲想香港經濟差係當抗爭

92 回覆
23 Like 110 Dislike
宜家係政府想你地仆街,關黃絲咩事宜家又冇示威,所有嘢都係藍絲建制玩晒,自己搞唔掂就賴黃絲
黃絲只係鍾意英治香港,嗰啲傻閪 戇撚鳩鳩連香港係乜嘢都分唔清!!
黃絲不嬲有軟對抗
一見警察有負面野就上哂水打飛機
岩啊立會又已經全部自己人, 區會又係一條龍幫政府 都大唔到野做係到講返2019 過撚左5年喇
藍屎成功由治及興,但依家喊咁口個樣好好睇
明明由治及興 就最好, 都唔知D 藍絲呢家係到嘈咩
最鍾意睇港畜食草
制度有問題,民生經濟一定差,想將個制度問題畀公眾知道然後探討解決辦法點解唔得
香港人抵撚死
2019年原來搞咁多嘢都係廢,唔怪知得林鄭媽媽話黃絲no skate in the society
要攬炒果然都係要靠返政府同建制派
黃絲心想但做唔到,
真正做到既係班藍絲
戰爭片好多人睇=好多人想打仗?
殺人片好多人睇=好多人想殺人?
好多人睇裝修片=好多人想裝修?
你好愛黃絲
有紀律啲無負面嘢咪無飛機俾人打囉,自己做負面嘢俾人笑鳩你關人撚事咩
一笑,難道特區政府係黃絲??
原來李家超都係黃絲,怪錯晒,哈哈
2024年重要幻想有黃絲,笑死
用心係冇實際作用
實際搞成咁係現實政治經濟條件
而呢d 特府有最終權力
搞衰唔係無權無勢無黨無議員的"黃絲"做到
自已無能為力,就怪更無能為力的人
on99
本身就係預計到逃犯條例會影響營商環境趕走外資先有抗爭
跟住政府整個更辣嘅國安法
依家外資真係走又賴返人?
黃尸輸打贏要囉
輸果陣又話睇你點衰
以為自己控制大局咁
黃絲真係厲害,要香港經濟差,就差
一早講
最大的攬炒派係特區政府自已
作為留港攬炒派,我好鼓勵特府幫我完成
講到係黃人搞到經濟差咁
贏撚左都發展唔到經濟,又23條,又國安,又中灣區,又咩咩咩世紀發展機遇

權又有,錢又有,自己都撈唔起

衰撚左就話等美國減息
屌你大陸降準降左咁耐都救唔撚起自己,你小香港幫唔撚到手,咪一齊同大陸經濟收皮囉

怪輸左既人想香港仆街,不如怪埋日本當年輸左二戰,想香港仆街

最緊要國家安全嘛
經濟行埋一邊啦,俾曬你玩,又話人地睇衰你,你係叻既,有本事既咪威俾人睇囉,最慘你無。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞