手機mon著咗兩條光劍

242 回覆
1869 Like 16 Dislike

未試過
我用大陸紅米手機未試過發生呢d咁離譜既事!
youtube有片講出綠線可能係部機長期發熱,令電池發脹,頂到個mon屈到壞
唔會?
Xperia 5 II III IV連續幾部出事喎
It's not a bug, it's a feature
所以點解好多人開始轉用iphone
寧願放棄自由既系統,唔想用國產機既人會覺得受夠

三星個mon 垃圾,封裝垃圾,售後垃圾,最慘係舊電池。一篤穿就出煙,人地當年LG 篤穿都唔出煙,可惜LG已經冇出手機,當年既系統都係垃圾

如果三星唔改善電池,對客戶既態度,低頻PWM mon,睇唔到點解仲要買三星既原因

各位三星打手可以屌9我了,反正客服都係垃圾
試過2條 由出現到開唔到Mon 唔夠一星期
有人換完mon 幾個月後又黎
一定係換機
我s23用咗一年就兩條線
Samsung機有問題 超多苦主
用咗10幾年samsung都未試過
呢排大部份都係 s 系列,
仲要係 3 年內既機, 咁啱?
好耐係無睇到有post咁好笑
may the force be with you
mon有出線情況,如果要修理連埋電池都要換埋,佢收我3500係想連底板都換埋,on9黎仲貴過我買部新
即係根本本身唔洗換咁多野要3500? 格硬黎屈食相咁衰 本身佢見無啦啦出條線諗住過左保養廢時拎去整已經買左新機

如果官方整440整定當後備機都好 街邊整應該都貴過440
但係打開個殼睇落唔似有脹
部機有無長期發熱?長期高溫都有機會壞
長期就冇 兩條都係我揸住喺手嗰陣著起 冇特別 不過之前更新嗰啲時候部機都幾燙手但嗰刻都冇嘢
咁講熱我個部都有 但都係睇落唔漲
不過綠線咁多人講又有YouTuber 講埋 即係三星個設計有問題唔係單一事件

總結:三星垃圾
請pin this
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞