【周圍告人】美民主黨成功游說搖擺州法院禁社會自由黨競選總統 其他被告政黨斥茅招用盡

22 回覆
7 Like 8 Dislike
美國民主黨為求贏得總統選舉,喺搖擺州賓夕凡尼亞,先後以唔同理由控告包括小甘迺迪等多名唔同小政黨嘅總統候選人,為求禁止佢哋競選總統

日前,賓夕凡尼亞州法院喺其中一宗案件入面判處民主黨勝訴,指「社會主義及自由主義黨」所提交嘅參選文件出現致命性錯誤 (fatally flawed),令到同為左派嘅社會自由黨未能派人參選今屆總統選舉

而另一被告政黨,綠黨總統候選人 Jill Stein 表示,民主黨除咗喺多個州份控告佢哋之外,更僱用間諜同進行滲透企圖破壞佢哋競選總統嘅工作,斥責民主黨絕對會欺騙並改變規則以維持對權力嘅控制
https://x.com/DrJillStein/status/1826316762394362188

https://abcnews.go.com/US/wireStory/democrats-party-hopeful-knocked-off-pennsylvania-ballot-cornel-113030068

= = = = = 相關些牙 = = = = =
美民主黨控告第三方總統候選人 要求禁止搖擺州份參選 網民勸退選與特朗普合作
https://lih.kg/3768885
牙招咁冇殺傷力都搞
美國喎 民主喎
所以美國古人常言道:
the price of freedom is eternal vigilance
好多人對班左癌有好深的誤解,以為它們只是政見不同的正常人。
事實上左癌票源本質上就係一群寄生蟲,由(a)力架同拉丁美州人同(b)讀書唔成又硬要讀,唔肯正經返工學門手藝,讀垃圾到成身債的白左組成
它們根本對美國本身好唔好無興趣,它們要的是寄生,是社會福利,是要別人交稅它享福,是要共產主義
所以班力架同大量非法移民去到超高犯罪率、力架超高單親率、燒殺搶、通脹爆升、不斷發國債發到利息都還唔到等等,都無問題,不是自己受害就得
最緊要就係美國不斷發債、其他人不斷交稅交到45%稅率去供養自己,自己讀完垃圾仲要人供養、要人當自己神咁拜。得唔到依種巨嬰待遇,班白左就演變成仇恨美國、仇恨白人、仇恨基督教,從而支持任何敵美國的東西
但班巨嬰無能力去睇穿自己比美國巨企操縱的事實,又無膽革命,只會玩政治正確,左媒叫它們跳樓它們就跳
它們的本質就是自私的寄生蟲,為了寄生,就甚麼大話都說得出,甚麼政綱對它們來說就是用來騙人的
所以要左癌票源,民主黨不用政綱,不用理甚麼人出來選,選民主黨就得,擺盤仙人掌出來參選總統都仲得,因為民主黨當政就會不斷派福利比佢地
亦所以甚麼racist,甚麼sexist,全部只是口號,邏輯混亂矛盾都不重要,重要的是騙到票,他們就可以繼續寄生,繼續共產主義
就好似陳近南對韋小寶說:要對抗清廷,就要用一些蠢一點的人。對付那些蠢人,就絕對不可以跟他們說真話,必須要用宗教形式來催眠他們,使他們覺得所做的事都是對的,所以“反清復明”只不過是個口號,跟“阿彌陀佛”其實是一樣的。清朝一直欺壓我們漢人,搶走我們的銀兩跟女人,所以我們要反清!
所以毫不意外地,口講racist,做就最racist的從來都係班白左,因為racist只係宗教催眠口號,催眠自己亦用來催眠人地。口號一唔work,班廢物就只會人身攻擊
通常以民主為名嘅政黨/國家都唔民主
美共民主党一貫作風嚟㗎喎
等連登仔仲走去奶隻賀臭雞臭閪
班國際跣/愛登賀力好心就捐錢俾烏克蘭
唔好成日上連登鬧鳩撐Trump就係奶俄
又話美國有法治?
美式民主法治
換轉係當年嘅Nazi 呢到肯定大把人鐘埋去

記住Nazi is never right.
They are fucking left.
最近睇到美國選舉
只能由有身份證明文件嘅美國國民投票
呢樣咁基本嘅野 都要經過美國最高法院審判決定
結果仲要係五比四 而唔係九比零 刷新晒三觀
民主黨支持仲要出嚟擋 唔想呢樣嘢可以成功立法
成班都黐撚線
日前,賓夕凡尼亞州法院喺其中一宗案件入面判處民主黨勝訴,指「社會主義及自由主義黨」所提交嘅參選文件出現致命性錯誤 (fatally flawed),令到同為左派嘅社會自由黨未能派人參選今屆總統選舉

而另一被告政黨,綠黨總統候選人 Jill Stein 表示,民主黨除咗喺多個州份控告佢哋之外,更僱用間諜同進行滲透企圖破壞佢哋競選總統嘅工作,斥責民主黨絕對會欺騙並改變規則以維持對權力嘅控制

同佢地批評既普京 有咩分別
用咩簽名唔岩, 文件有錯去拒絕提名

反戰記者Nadezhdin係競選活動提交的約 15% 核准簽名不規範或不可採信,超過允許的 5% 門檻。

(香港講明反對政府無得去選, 要經過提名委員會)
美國民主黨已經被權力沖昏頭腦
用埋啲賤招

所以今次選舉係唔應該投畀民主黨
如果繼續畀民主黨執政
唔知佢哋之後會將選舉法例改成點
有好多州份都仲係唔使身份證明文件
另外有啲州嚴啲
又有啲州鬆啲
例如西維珍尼亞州,銀行月結單都算身份證明文件,可以去投票

Acceptable Forms of Non-Photo Identification:
https://sos.wv.gov/elections/Pages/BeReg.aspx

Voter identification laws in the United States
https://en.wikipedia.org/wiki/Voter_identification_laws_in_the_United_States
哦小甘迺迪姊妹話要守住既家族價值觀 原來就係出茅招既價值觀
五毛?將美國攞去同俄羅斯比較?
總之就要dem 㨂嘅人繼續做總統就係普世價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞