連尼住入, 羅冠聰個POST你會唔會落假新聞TAG?

31 回覆
23 Like 8 Dislike
羅冠聰涉性侵前女議助 香港民主委員會(HKDC)發聲明割席
https://lih.kg/mdGCzS

Source: 大公/文匯 都有報

admin你會點衡量?

「已收到大量會員反映有關主題的真實性有待確定」
如用戶發現疑似假新聞內容,請使用「舉報功能」向我們投訴,管理團隊將於確認後將於該主題作出警示。
在此提醒會員可善用使用不推文回覆減低其主題熱門分數,協助停止傳播錯誤資訊。

注意:由於管理團隊在事實查証方面並非有公信力的機構,亦只能盡量從有限渠道收集資訊,因此部份情況無法準確判斷有關資料真確性,屆時或會於有關主題作出「已收到大量會員反映有關主題的真實性有待確定」警示,如有會員對管理團隊的判斷存疑請向我們反映。另外,如有相關機構願意協助,歡迎隨時聯絡我們。
有根正苗紅既傳媒報出黎既點會係假新聞

係咪想國安上門?
連登admin唔加 「標題真實性有待確定」係咪姐係連登confirm咗係真?
一人一舉報, 睇下admin會點做
個post 講嘅係事實,只係channel c唔敢報,咁咪大公文匯呢啲無壓力嘅媒體報囉

個post 唯一問題係有人貼左女受害人相片

總括依然 公眾多啲人知羅湖聰既惡行 都係好事
唔使乜都tag做假新聞嘅
其實以前有冇先例講某單野係假新聞?

雖然多數係抺黑手段嚟 但有能力都係fc左先好
咁admin唔落tag , 我就當羅冠聰性侵係真事啦
過多幾日唔好又話人造謠要禁言ban人
諗起早幾日試當真單野,同諗起之前小薯茄單野

有果D人出聲特別快手維穩
admin最快手應該係綁架果單野,bam人bam得幾撚快手
之前幫試當真fc假新聞
試當真單野
一係有後門打電話投訴 一係有水軍report
先咁快有反應啫
你咪又係水軍report
羅冠聰當年係咪強姦咗你老母?
佢勁快做野

【心地唔好】游學修為保《公開試當真》票房 欺瞞觀眾盲撐入場
https://archive.ph/uMaoO
幫推
有啲嘢係人都知,唔使落tag 如果你係真天真之流,日日屈羅冠聰刷SEO,俾人禁言俾人ban就係抵死
咁試當真又咁快落tag?

有利益咪allow你係度刷SEO
無錢收就bye 9
試當真搞網絡PR起家

人地係唔同平台都打點晒架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞