外盒包裝洩漏,證實部分 iPhone 16 Pro 在印度生產

146 回覆
246 Like 15 Dislike
你睇佢啲街頭小食就知印度佬幾隨心
徒手攞冰,用自己啲衫抹手,啲嘢鳩擺
突然全世界都支持番made in china
唔比錢強國賺
可惜沖涼冇得用恆河水
早輪唔係又話富士康跪低左,大拿拿比左十億返河南擴張咩?樓主fact check 真d好喎,唔好中外國勢力既圈套?……
成皮野一部, 都係印度做
真心唔想買
印度唔打飛機
輪姦多
只會成手㩒兄弟啲精
這杯水要強姦我
歐美會要你d印度機?好似講左印度整嘅會係印度本土賣,唔會外銷
你喺街最多見一個大陸人隨處屙
但印度係一字排開個個喺街度屙
將大陸所有衰嘢至少x100先等於印度
工人裝個mon果陣經常會用左手按一下收音咪個位置
我好驚部機會突然強姦我
暫時10隻idog不願面對
買完部機,要驗菌同聞吓有冇屎味
都係隔一水先買
睇嚟你老母喺印度生你出嚟
即刻退貨,唔要
買一部印度版iPhone,心理感覺好差,好似助養緊印度強姦犯
iPhone 16印度iPhone會出口

知情人士透露,蘋果今年將首度推出印度製造的iPhone 16 Pro和iPhone 16 Pro Max兩款高階新機,鴻海(2317)集團開始已在泰米爾納德邦的工廠訓練數千員工,和碩的印度部門與塔塔集團近期也可能開始生產iPhone 16 Pro機型,這對蘋果和印度製造業而言,都是重大里程碑。
記住你喺蘋果店買到印度版,你係可以退貨

直至你唔係印度版為止

知情人士表示,印度製造的iPhone 16 Pro與iPhone 16 Pro Max在今年底前將滿足當地需求,若印度當地需求較小,蘋果將把這些裝置出口到歐洲、中東及美國市場。

知情人士表示,蘋果預料會和去年一樣,在最新一代產品全球開始上市的同一天,也推出印度製的標準版iPhone 16。

蘋果目前仍在中國大陸生產多數iPhone,但正逐步分散到中國大陸以外的地區,降低美中關係緊張所帶來的風險,在截至今年3月的會計年度,已在印度組裝價值140億美元的iPhone,占全球產量多達14%。
等睇qc相關嘅災情
測試防水攞恆河水試

可能強姦完條女轉頭返入工廠生產零部件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞