代言衛生棉 林郁婷形象廣告大喊 「我不是女生,什麼是女生」!

183 回覆
11 Like 96 Dislike

台灣拳后林郁婷無畏性別風波,在巴黎奧運57公斤級摘下台灣史上首面拳擊奧運金牌,她今(22)日宣布擔任衛生棉品牌代言人,更在形象廣告中大喊「我不是女生,什麼是女生」,林郁婷透露,賽前早就約定合作,賽後才完成合作,「不管有沒有奪牌,合作都是事在必行」。

林郁婷與教練曾自強今日出席衛生棉活動,她表示,小時候訓練到現在,大多數選手都來自比較不富裕的家庭,沒辦法好好自理,更別說專心練拳,也感謝品牌長期贊助鶯歌拳擊隊,給隊員很大溫暖,這個合作其實早在賽前就討論好,但賽前比較忙,所以賽後才完成合作,剛好有這樣的機會一起讓大家看到。

https://tw.sports.yahoo.com/news/%E4%BB%A3%E8%A8%80%E8%A1%9B%E7%94%9F%E6%A3%89-%E6%9E%97%E9%83%81%E5%A9%B7%E5%A4%A7%E5%96%8A-%E6%88%91%E4%B8%8D%E6%98%AF%E5%A5%B3%E7%94%9F-%E4%BB%80%E9%BA%BC%E6%98%AF%E5%A5%B3%E7%94%9F-074758384.html
無耻的盡頭
便是更無恥
林大哥我唔搞基的
咁佢的確係女生
hater always gonna hate
班人盲反使乜理
一般女性見到呢句應該打個突,由頭到腳冇忽似女人囉好冇

香港都唔輸蝕,一早有男人代言M巾
郁婷大哥
其實女生男相姐
對於佢嘅性別質疑比想像大
Show me your pussy 再講
又話許光漢入伍嘅?
明明喺度拍廣告
人地有閪有黎m點唔係女 個樣生成男相都唔係佢既錯啦
唔明點解呢度啲香港人咁嬲
屈咗塊金牌仲唔夠
而家仲借呢樣嘢嚟拍廣告搵銀
真係乜著數都比呢條仔拎哂
佢唔係真係女咩
只係比賽個下有問題咁解
同埋個樣太似男人
開個閪黎見我
經期嚟啦
我覺得佢自己都有心炒起成個爭議,啲錢滾滾來
你見過
好多人講完一輪最後個理由都返返去 佢個樣太男人

而林 參加左咁多次國際既女子賽 只有iba個次話check到XY 其他都正常作賽 有勝有負
佢睪酮濃度又係女性正常水平
性器官方面最易被指證 但都無其他對手話佢無閪有鳩 而有人連尿紫都畀人見到
我真係唔知佢要點樣證明自己係女性
生仔
有啲唔知五毛定真戇鳩
洗晒腦
啲假嘢講一百次就當係真
最簡單例子就係中國泳隊禁藥驗尿
講到每人每日驗七次
一早證實咗係假 但佢哋繼續講
特技化妝扮大肚 代母生子
要直播生仔先算數
佢有咩咁無恥?我覺得你無恥啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞