撻訂買家被追差價 期限可長達6年 律師籲別一走了之 「移民海外也受影響」

116 回覆
10 Like 121 Dislike
又扮睇唔到?
對到名 對唔到地址/PASSPORT NO. 你點查呀ON79
因為AA9唔明白「有機會」真正意思,佢哋都爛仔唔讀書,體諒下佢哋
班友講到啲人撻好似有得揀咁

個個都有錢枱上會洗比得1成? 仲要依家咁高息。

依家講野唔洗用腦架

嚇你嘅啫,不過提早攞晒銀行啲錢出嚟就真
其實外國好多私隱條例,你估話查就查比哂全球資料佢,你當你個TU係全球咩

virtual bank開戶又簡單,移民落地用幾個月,返工穩定再轉local銀行仔,邊有人理你
如果咁易追,就唔會連財仔都破產啦
死死地供埋佢算啦傻仔
邊撚度專家
英國國專家?條友有冇喺英國生活過
人哋邊撚個得閒理你幾萬公里外中國香港啲濕星嘢
用英國銀行app 有得睇tu 完全同香港無關係,入bank開戶都係畀passport,除非洗黑錢,唔係嘅話理鬼你喺香港做過啲乜咩
唔知阿專家有冇喺英國親身自己去是旦一間分行開過戶同連登仔一樣鳩嗡
其實佢係咪教緊路
真係勁仆街
一味靠嚇笑到仆街
寫果個都唔知外國銀行體系同移民政策

睇完篇文,啲準負資產業主立即買機票移民
要走得一早cash out曬現金啦
等得你申請好破產令人都到左外國
改過個名已經追你唔到Lu
原來咁危險
都係唔買港樓了
律師提水移民要點做,有小小理解能力都 Get 到。
開Po 醒少少啦,真係開唔到戶口,債仔有錢都俾唔到債權人知
AA 帶挈左全香港咁多人發達你唔講?
你又唔係個律師個client,佢講呢啲根本戴晒頭盔,咩都話有機會ga la,唔俾錢想有咩專業意見,拎呢啲文章當寶都係傻鳩黎
條友講野都9唔撚搭8 就好似而家有人要打你 叫你留係到俾佢打 走都冇用 但事實我走都係埋一線生機唔俾你打 咁既智商笑撚死人咩
咁如果民事官司判左敗訴要還錢,會唔會影響出入境自由?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞