有冇人27號去睇Conan Gray?

28 回覆
5 Like 1 Dislike
終於黎香港聽咗佢好耐了
https://www.instagram.com/p/C6WdTlqJ12o/
有 師兄咩區
$1500 A區
係ig原來佢已經到咗香港
咁快就過嚟一定係去玩幾日先希望香港唔會令佢失望
期待
有咩舊歌佢係一定會唱? 唔太熟佢啲舊歌
如果你唔介意劇透嘅話 上網可以睇到setlist的
最好就比較熟佢最近呢兩個album (FH & superache)
再舊啲嘅話就heather, Wish you were sober, maniac咁
由佢做YouTuber睇到而家
超級期待佢嘅演唱會
但係好耐冇去過亞博企位
想知序號1590係咪已經收咗皮?
我已經偷睇咗個set list 諗緊整唔整welcome to Hong Konk 既牌仔
支持啊
ig見到有中国fanpage整咗幾個殘體易拉架放會場
希望佢知道佢都有唔少香港local fans
睇ig 佢竟然係比酒店蘋果驚艷咗笑死
https://www.instagram.com/p/C-NRdRbvY-L/
唔想見到有乜鬼柯灰燈牌出現喺會場
拼音咩料
笑死我佢哋連本名conan gray都唔用
人哋鬼佬邊識睇拼音啫,除咗用嚟自high真心冇撚用
佢真係好鍾意蘋果
大家睇完覺得點
喇叭喺正耳仔隔離 跟住又企到腳仔軟
但今晚好開心
我覺得香港啲觀眾反應算係唔錯
至少我個區好多人跟住唱個場勁多abc
conan bb好能正可唔可以再多啲人識
一開始啲音響好拆聲,亞博hall 10唔意外
氣氛比預期中好好多,意外地大家基本上都識跟住唱,我仲以為會好多得閒冇嘢做嘅街客入場聽歌

Conan把聲唱到後面好似有啲沙沙地上唔到去?不過overall台風好穩定好正好好j,同埋啲打燈好正有心意,好鍾意佢身後嗰粒星

總於聽到有歌手話香港天氣好L熱,聽到佢話下次要秋天先嚟真係笑咗。佢真係好鍾意酒店啲蘋果,條team快啲送一箱蘋果佢食啦
想買啲川貝枇杷膏畀佢
最大感想係男女都唔該用止汗劑或者水楊酸清潔腋下
佢真心好cute咁鐘意啲蘋果 同埋feel到佢真心覺得香港好熱

Feel到佢把聲係有少少上唔到? 有唔少位都比左觀眾唱
真心 佢啲歌又難唱 全程冇休息過
唔知佢係點做到由7月一直tour到11月 cls
希望佢撐住啦第一次搞咁大陣仗

佢有啲位的確唔太上到
但我覺得佢畀觀眾唱嘅位算係合理?
因為大部分好高音好難啲嘅位佢都係自己唱返(唔知係咪我耳仔聽錯 前排耳仔已經壞壞地)
我覺得佢有時應該真係想test下香港fans啲反應

同埋之前睇其他歐美歌手 佢哋又係好鍾意成日live show交比觀眾唱幾句
有啲仲直接skip咗啲難位/成段都比觀眾唱所以其實佢真唱足全程我已經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞