請問呢條女點解要用呢把閪聲講野

26 回覆
3 Like 18 Dislike
先不論佢自己成條柴咁都想玩body shaming把聲係乜野事個個po都鏈住把聲嚟講野

https://www.instagram.com/reel/C9Pc2bOSQoT/
呢條直頭睇到我想揼爛部電話
https://www.instagram.com/reel/C-5McWISeBM/

睇多兩睇原來係賣緊肥閪贖罪券+傻鳩代餐難怪要拍呢啲片笑人唔夠佢瘦
食過
把聲咁樣啲男人聽完唔鳩縮的?
mcs + hku 呢個經典組合一定走唔甩有呢啲傻閪僞abc tone架啦 呢啲女實有堆m底男吹捧到女神咁款

第二條睇到好撚尷… on9當有趣
食過
去我二灘仲大大聲講
你洗唔洗改埋名咁癲呀
隔住個芒都聞到陣傻閪味
把聲又難聽,啲內容又cringe第二條片又真係釣到幾條佬喺下面留言
city學生嚟,所以才有這麼高的素質。城市大學是一所歷史悠久、學科齊全、學術實力雄厚、辦學特色鮮明,在國際上具有重要影響力與競爭力的綜合性大學,在多個學術領域具有非常前瞻的科技實力,擁有世界一流的實驗室與師資力量,各種排名均位於全球前列。歡迎大家報考城市大學。
「我部電話呢」
把聲笑撚到我pk好似啲唐氏聲仲要吸咗氦氣講嘢個隻
呢條又係勁好笑
條友癲得好勻洵
https://www.instagram.com/reel/C9U2S3bSZNj/
好撚樣衰
感覺好多beta狗公simp會奶佢
見佢賣代餐會喺鋪頭ig標明自己法律系,九唔搭八,肯定係覺得自己風趣幽默讀書又叻,份人又苗條又可愛,先會拍呢啲content+咁講野
應該係覺得自己好幽默風趣
見佢有條話00後拍拖要人送名牌,拍拖定俾人包呀,俾人笑返佢03年出世
擺明覺得自己比起其他00後高質
睇佢有啲片成日有啲狗公趷個頭出嚟就知啦
但條友擺明就好alpha男/sugar daddy㩒住屌個款啦
條條片十月芥菜上身咁款你就知
但最風趣莫過於佢勁自豪自己著細碼衫
大姐呀你小學生身材咁款,就梗係求其一件S碼都笠到上身啦,衫對你嚟講只係一塊布啫,洗鬼去實體舖試咩梗係網購就搞掂啦,笑撚死真係
自膠咗… 唔怪之得齋寫LLB啦
想睇佢擺啲content上threads 睇下啲厹護航多呀定係俾其他女屌返轉頭
代餐?
勁多人喺匿名問答度問佢嘢,咁都開到30個精選可能以為自己啲片好多人睇,好多fan屎
幾搞笑,人哋問佢嗰科要考幾多分,佢叫人自己搵,勁𠹌串
條女都幾蠢
明明賣野俾女人,但係個人設乞女人憎
定係做雞先係正職
屌你佢啲答問題精選,由七月頭答到八月尾都仲答緊有冇咁得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞