YouTube 開始block VPN

477 回覆
28 Like 97 Dislike
只係頭15日免費
你只係假設部電視行 android,我部電視呢就裝唔到 apk 嘅,睇YouTube 就只能用 built in個YouTube app (電視本身有)
買個Amazon Fire 4K TV stick就裝到
撚知你電視咩系統
餵到你嘴邊都嫌三嫌四
我都得咗
係咪之後都要入定錢 等佢自己扣
沒得再轉信用卡?
收到信
原來只係加價
烏克蘭人暫時冇事
電視用唔用到
smartube next 只要你係android tv / Google TV 就可以裝到APK檔案

或者你係LG / SAMSUNG自己os, 就要靠Chromecast / firetv stick / onn等等盒子插落電視HDMI再裝apk
唔該巴打搞搞佢先
adguard
屌又唔係我問,係啲人講撚到唔需要買 YouTube Premium 咁,講到得佢自己識裝 revanced ,就等於識飛咁

事實係有好多人嘅 use case 係冇辦法飛廣告,因為佢最常睇 YouTube 嘅裝置唔係手機亦唔係電腦
要買多舊嘢已經要俾錢啦,已經唔係樓上嗰位巴打講到 「飛廣告應該唔使錢,裝個 app 裝個 browser extension 就飛到廣告,買 premium 嘅人都係交智商稅」嗰種情況啦

加咗價 屌
咁你揀電視就一早應該要揀android based既,就已經係唔使加錢裝
揀啱機咪慳到智商稅囉。

而且個fire TV stick只係俾一次錢而唔係premium咁年年月月俾落去。
咁都唔願俾既話真係唔怪得俾人鬧係乞衣
ReVanced唔得?
我當年係開vpn做烏克蘭人用新acc 開,然後在join 做family member,到依家都無事
想問下家庭plan係咪好似Spotify 咁,有自己account
經turgame 買個時 話要sms驗證
但次次都話我錯format 點搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞