想由iPhone 轉用Sony Xperia

33 回覆
13 Like 48 Dislike
iPhone d 偷聽實在太猖狂
同friend講完咩 一碌ig就會即刻收到相關廣告
明明本身冇睇開/第一次聽呢樣野

冇飲開咖啡
試過入j select 拎起一部雜嘜鬧鐘咖啡機睇下
即日ig又碌到exactly個部機廣告
心諗咩料啊 點做到呢 咩技術不停每日監視住我一舉一動

聽講個個牌子都有咁做
所以想轉用Sony Xperia 手機
因間野on99咁 佢想做應該都做唔到/錄唔清睇唔清/load唔切
你睇笑片連習大大都有笑
Google咪一樣做緊一樣嘅嘢,唔關邊間廠事。
Google仲嚴重
轉乜機都一樣
android can block iphone cant
關iphone乜事
你d app全部授晒權比人聽
你無set好do not tract/比哂權限google meta
轉用xperia就真係on9喇千其唔好
利申:xperia用家
樓主反串
做乜咁睇唔開
你去信間賣廣告做主要業務嘅公司?
android偷聽得仲勁
你咁驚的話就買部無Google 服務嘅手機並唔好用任何同Google 有關嘅嘢
間間廠都會偷 所以應該買Sony
因佢想聽都自己聽唔清楚 最垃圾
Block哂啦
係啊 所以只可選Sony
因佢最廢 間間都track到,得sony想偷聽都自己聽唔清楚
所以間間廠都信唔過
得Sony, 因佢都想track, 但技術太廢tracking fail
WhatsApp Facebook Gmail Google 你點block
除非你唔用
你哋係咪睇唔明?
我咪話除非用Sony, 因為佢廢 想偷都偷唔到 力有不逮
Cls 連登仔理解能力真係勁低
唔好再講咩間間廠都有偷
咪話所以要用Sony囉 因Sony想偷都偷唔到 一係偷野system hang機 一係嘜壞左 一係load唔切

唔係咩Android vs iPhone 啊on9!!!!死毒撚!
咁你咪轉
轉個手機開POST 話比人知?
垃圾Sony 2年就壞,iPhone 5,6年都未壞
我都用過嘥鳩氣呢部機 仲要係用旗艦機
巴打講得好啱

利申:Xperia 用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞