以前LG samsung 通知led燈簡直係最佳發明

136 回覆
470 Like 18 Dislike
啲高燈神機咪似係水貨佬吹出嚟
當年小米2s都上曬神枱
Asus自己都棄埋呢個設計
無辦法,消費者自己揀
劣幣驅逐良幣都係應得報應
上年Mark 5已經無
但會唔會係咁閃先
以前led 燈係會係咁閃
唔會啦
係有NOTIF 會著,我見到最長係四五秒左右
真係好懷念
瓜底板 基本都冇得解
G3 G4 V10先係底板
V20 V30係電池老化 低過一定電量會隨時熄機
有一年換新機突然之間唔見左粒燈
我仲上網搵點著翻佢點知原來取消左
要怪就怪iPhone
iPhone賣得呀嘛,咁啲公司咪跟囉
G2 G Pro 2真係神機
Double Click mon著mon 好似都係LG搞先
四五秒左右,行開去裝杯水返嚟都唔知有人搵過
揀你老味,
係佢做得唔好
搞到好撚易壞呀

你用撚過Zenfone 6-8 未呀?
V20仲要唔係內置電,求其出深水埗買舊電返嚟部機就可以即刻復活
咁唔仆轉咪開always on display
個通知會永遠放喺度比你見到
double click熄mon都係LG搞先,到而家都係LG嗰個最好用,任何app就算開著,只要double click noti bar就可以熄mon,其他廠要特登返出桌面double click空白位置先熄到
當年真係好震撼
lollipop中學個陣都想要呢部
aod唔係淨係show得個app logo?我仲要拎起手先check到邊個搵
有時如果只係公司或者老母搵,睇呼吸燈顏色知道邊個就可以hea多陣覆,aod拎起手check完又冇乜理由唔覆埋,好似俾個電話chur住咁
咁好多人搵你佢都係識出一隻色啫,你咪又要睇
aodnotify
所謂消費者 下下都怪人地出機果個
早幾年人地點解要出大mon 咪就係事實你地有大買大
點解要出OLED mon咪又係你要靚畫面
根本成個市埸都係所有數據一點一滴變成今日咁
然後突然話人冇左粒燈
21:9真係搞唔掂
手拎唔討論, 可能你手大, 但袋衫褲袋都好唔friendly, 突哂出黎喎
小淫球同好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞