ps4 + fifa 18

30 回覆
0 Like 2 Dislike
借問聲如果想下年玩fifa 18
應該係等佢d 綑綁裝定依家入左先,到時再出街買game? 好似年年都有偷跑仲要平d

另外如果買部ps4 slim 500 gb,我見好多人都建議去番大舖,hktv mall 家陣做緊2188 + 2% rebate,個價係咪都ok?

唔該曬先
窮就儲錢先啦

大佬,咁窮還窮,買野做research 都好合理啫下話
買數位版 玩成年唔洗換黎換去 雖然貴幾廿蚊
你淨係玩fifa咪等fifa出先買
買Fifa 18 ps4 pro bundle版 唔會後悔
買碟先(玩早幾日)
到10月11月數位版7折,就放碟換數位

幾時出
我見Yahoo有 ps pro同 ps vr offer
https://www.facebook.com/HKDeals/posts/1480153732051761
唔知算唔算扺
買碟先(玩早幾日)

咁早就知會折?
利申:岩岩先出機
買碟先(玩早幾日)

原來咁快就7折
買碟先(玩早幾日)

原來咁快就7折

聽佢鳩up啦,起碼出年復活節先有折
淨係玩fifa既我對pro無咩興趣
諗住等岀game岀埋機
我諗同捆機應該都係pro機
淨係玩fifa既我對pro無咩興趣
諗住等岀game岀埋機
我諗同捆機應該都係pro機

之但係有冇收到同捆機大約幾時出?
怕唔怕無貨

點解咁講
單純得1隻game就買2手算

但提下你fifa online同fd玩要買PSN Plus
每年$268
而每個月PSN Plus都會有free game下載
只要一日你仲有psn plus
一日都可以玩
所以其實你買咗PS4 同有PSN Plus
你有大把game玩
所以,個人建議今時今日都係買PS4 Pro好過PS4 Slim

每年$268
一日都可以玩
你有大把game玩
所以,個人建議今時今日都係買PS4 Pro好過PS4 Slim

唔該曬
其實我都係諗住主力Fifa 再睇下有咩psn 有咩game 送就玩下/收二手game 玩
咁可能真係pro 算數

每年$268
一日都可以玩
你有大把game玩

唔該曬
其實我都係諗住主力Fifa 再睇下有咩psn 有咩game 送就玩下/收二手game 玩
咁可能真係pro 算數

我諗你我同我都係主fifa 但我唔明點解你唔揀部平啲既買
玩fifa 17 先啦

每年$268
一日都可以玩
你有大把game玩

唔該曬
咁可能真係pro 算數

無,我睇睇下見其實都係爭好少當hktv mall 個價先slim 500gb $2188,pro 1tb $3188,即刻貴$1000 就up 500gb hdd 同埋硬件又好d,好似都ok,廢時玩玩下又唔夠位又盛啦

每年$268
一日都可以玩
你有大把game玩

唔該曬
咁可能真係pro 算數

無,我睇睇下見其實都係爭好少當hktv mall 個價先slim 500gb $2188,pro 1tb $3188,即刻貴$1000 就up 500gb hdd 同埋硬件又好d,好似都ok,廢時玩玩下又唔夠位又盛啦

九月尾先算
你pc玩開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞