戰友被割頭掛桿上!烏軍怒炸轟斷2橋圍堵 要全殲2500俄軍

44 回覆
61 Like 4 Dislike
而家係頓巴前線, 俄軍進攻既地方, 就係烏軍係烏東最大同最重要既後勤基地
究竟邊個斷邊個補給

睇俄烏post真係好歡樂, 咁多樂觀sir上身
斷頓巴斯唔斷烏克蘭補給
最多咪退後防線同你打
俄狗俾人斷烏東補給就係咁先
所以當年攻入德國嘅都係入侵者?
中共同俄佬個種蒙古式野蠻係咁樣
點解次次d料都係x 全部都係戰地記者黎?
x d人仲勁過其他新聞台?
唔通期望bbc咩
開個google地圖出黎緊下D位置先再發表偉論
我諗烏國高層一定同你諗既野一樣, 覺得烏東完全係無關重要
失陷, 退後就可以
quote 唔會quote 外國有公信力帳號,反而Quote 簡中來源

我估呢篇新聞係新頭殼
留名睇柒頭
插 No Quarter 旗啦
記得要睇返
今日睇返bakhmut個post真係笑話好多
你老母比人打,我沒有亂認老母架

我知你都冇,所以你老母真係俾人打到豬頭咁

你是烏軍咩官階?烏軍目標係咩你又知? 😂

你老母比你打到口腫面腫,你個衰仔仲覺得冇所謂,笑打你老母嘅人最大目標未達到?!
朱元帥
你終於出番黎
幾擔心你一時衝動
真係去參軍
你低能架?依家係特別軍事行動,入乜撚野侵呀
合圍155旅2500士兵 烏格殺勿論!

有消息顯示,俄軍155旅的2500名士兵正在庫爾斯克地區陷入被烏軍包圍的邊緣。在庫爾斯克的烏軍很快就接到了命令,對俄第155旅展開圍剿,並且不接受投降,必須全部殲滅!

這支部隊曾犯下令人髮指的罪行——砍下烏克蘭士兵的頭顱並在網上炫耀。對於這些殘暴的行為,烏克蘭人可是鐵了心要討回公道。烏軍放話:「對他們來說,死於烏克蘭無人機可能是他們最好的選擇。」

與此同時,俄軍810海軍步兵旅在庫爾斯克的表現堪稱「鐵人三項」:跑、跳、加逃亡。他們曾在伏擊中擊毀了烏軍的一支裝甲車隊,甚至拍下了炫耀的視頻。然而,隨著烏克蘭第225突擊營的猛烈反擊,810旅的隊伍被打得四散而逃,連他們的第一營連長都在逃跑中被烏軍抓了個正著。現在,剩下的士兵們只能繼續他們的「鐵人三項」比賽,倒是表現出了俄軍罕見的「團結精神」。

對於俄羅斯領導人誇下海口的「邊界不可侵犯」,現在似乎要重新審視了。邊界的「不可侵犯性」已經被烏克蘭的鐵蹄所踐踏,俄國民眾開始質疑他們的領導人是否真能保護他們。總而言之,烏克蘭的進攻正在撕裂俄羅斯的自信,讓人們對這個系統的穩定性產生了疑問。

俄軍155旅和810旅的悲慘命運或許只是一個開始。烏克蘭的強勢反擊已成氣候,而俄羅斯卻顯得手足無措,下一步只會越來越艱難。戰爭的勝負,還遠未分曉,但俄羅斯已經開始感受到烏克蘭那股勢不可擋的反攻力量。

http://kzg.io/b54TmY
唔係無關重要 係失左都仲退後可以守
之前打到入基輔門口咪又係俾人反cup
你慢慢J地圖 烏軍繼續伏俄狗
因為俄狗入侵在先
人地打你都唔會淨係擋
會還手打返佢啦 下話
唔通我又話你打人咩
係係係~鵝軍贏到開巷, 一戰又封神
俄狗庫爾斯克輸到痴左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞