支那網民無碼流出iPhone 16 Pro Spec

403 回覆
18 Like 150 Dislike
未用過120Hz同你講乜都無用,用過嘅自然會明…
睇連登,向上掃,對眼追住啲字唔會窒窒下
會慢嘅只係得三星,其他都唔會咁。
頭七位都係Apple ,你點同佢鬥
發覺日亞已經有大量SE4殼

有冇可能4個款一樣8gb ram
14嗰年咪係
*iPhone 14嗰年
有幾game 係行到120?
12pro都諗住再戰
其實用iphone嘅分唔出120hz同60hz真係唔出奇
因為個"promotion"多數得80hz
其實iphone 細pro先係最好用嗰部
但電量差 鏡頭又唔夠靚
細機,指紋,home button,3.5mm,然後上黎傾下點jailbreak
唔難分
用pro 機cap返落60hz就好明顯lag d
不過感覺Samsung Fold大Mon睇書睇雜誌睇戲真係幾正
不過三星太厚,榮耀/ Vivo 新機堅做到勁簿(襟唔襟唔知)
啲Ram突顯到16pro系列既雞肋
可模耳改下個樣,以前iPhone 2代會改下個樣,而家就十年如一,最多加隻色俾你就算。
咁即係有咩更新
個樣由11 pro 開始 三眼仔之後 冇撚變過 ,圓角 直角 直角 直角 ,直中帶圓 ,今年又直中帶多d圓 玩緊第6年三眼仔 後背 悶撚到
由 iphone 7 → iphone X 個年開始 咬咗8年老本。
我準備又iphone 13 轉S24+。當拎部 s24+ 嗰陣其實真係反唔到轉頭,而且samsung 機等半年就有deal,一部24+ 就已經好過pro max..

就算我唔打機,拎嚟睇下片,碌下連登已經好好多...

真心唔明,16+ 都做唔到 90hz ~ 120hz refresh rate,憑咩賣咁嘅價錢
因為一般用家唔識高hz 唔會在意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞