用成萬幾蚊買一部中國製iphone,仲白痴過女人用幾皮野買lv手袋

26 回覆
11 Like 53 Dislike
lv手袋都仲叫限量,有價值,仲要越耐越值錢,iphone接近無限量生產,有幾大需求就生產幾多部,而且仲會隨時間扁值,lv衰極起碼叫歐洲國家製造,講出嚟都馨香啲,iphone?!我唔想講了,我只係想恥笑
我有個朋友就是上次開垃圾post,被人砍了三十多刀,刀刀避過要害,去醫院縫了600 多針,針針避開刀口,最後還是走了走的時候很安詳,火化的時候還一直喊著我沒死,最後用鐵鍊子綁著才燒完。火燒得嘎吱嘎吱響,燒了三天三夜,最後打開焚屍爐還發現粘鍋了,用鍬才鏟下來..家屬們都很堅強,一個都沒哭,還有的甚至笑出了聲。那天風很大,運骨灰的路上翻了車,骨灰撒了一地,還被風吹跑一大半!剛要把剩下的骨灰渣子拎起來,迎面開來•輛灑水車,唱著今天是個好日子過去了…後來聽別人說它墳頭遭了雷劈,現在還在冒青煙

來自iphone15 pro max
買唔起?
iphone我會買,但一定唔會用多過5000蚊
咁咪即係買唔起囉。

樓我會買,但一定唔會多過一億
唔係買唔起,係唔值
一樣啦,我都覺得過億既樓唔值
女人係兩樣都買
散紙都計較咁多? 香港經濟真係下降了
有錢人先最計較,得啲窮人先會懶闊佬

李嘉誠都係用iPhone,因為用5年7年都唔洗換
所以女人咪傻中之傻囉
又話高登仔個個月入六位數? 點解變咗「成萬蚊」部iphone?
唔通明知畀人呃都要格硬畀錢?
樓主用咩機
窮人思維真係好可怕
買iphone要黎保值?
今時今日,皮幾嘢買部iPhone,喺生活嘅日常。

其實豐儉由人,冇人叫你買最新你可以買二手,可以買舊款。
甚至唔用,但不至於要咁樣比較。
仲有皮幾嘢LV 一定唔會係限量,今時今日10幾萬個愛馬仕,只要你有錢一樣買不到,你要比較限量,呢個比較困難。
亂洗錢先至係真窮人思維,真正有錢人係唔會亂洗錢買無謂野
你咁叻用個lv 覆我個po 囉
你肯定LV係100%歐洲做而唔係90%大陸做
剩返果少少運返歐洲做?
中國組裝姐
肯定
Made in Escherichia coli
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞