試當真取笑 Anson Lo跳舞片 神徒嬲到退 訂閱:心地極差

16 回覆
2 Like 5 Dislike
https://www.instagram.com/p/C62rbI2SAyW/
日前 YouTube channel「試當真」推出新片「試運會《忍笑鐵人耐力賽》」,標題為「忍笑初賽足本20條片!地獄程度MAX!

你忍到幾多條?」,要一眾參賽者看搞笑片段鬥忍笑,但當中然有 MIRROR成員 Anson Lo的新MV KHey Hey OK!),以Anson Lo作笑點,讓身為神徒的試當真會員嬲到退訂閱。

在公開片段中,「試運會《忍笑鐵人耐力賽》」集合了大量KOL、歌手、藝人參賽,要他們看20條搞笑短片鬥忍笑。但除了一系列的網上搞笑短片,還出現了黎明唱歌走音、黎明活動發言等片段,疑以黎天王作笑點,本來已有點踩界。但片段當中,有一些段落被剪走,其後只在付費的會員頻道公開。

有神徒發現,原來片段包含了 Anson Lo的新MV KHey HeyOK!》,以Anson Lo 跳舞作笑點。該神徒指:「宜家呢條恥笑撈跳舞真係底線,可能覺得唔會有神徒係會員啦,但放呢條片做
忍笑挑戰嗰個人心地真係極差,有條拍手片笑人盲同無手其實都心地極差。」而該神徒亦已嬲到退訂閱。其後帖文被轉到連登等討論區,引發迴響。而試當真之後已刪除該片。
想問下啲神徒平時係咪唔會笑啲地獄梗?
俾條片來睇下
仲未訓?
俾條片睇下 再瞓
https://www.instagram.com/reel/C-DDeVYve09/

睇anal有咩好睇,緊係睇神嬸跳
姜徒加入補返條數有突啦
試當真呢啲垃圾channel一早就應該收皮啦
橫掂一早已經回晒塘
你走去睇死gay 佬都應該收收皮
呢段好笑好多喎
後邊個啲係咪佢哋老公嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞