浸信會護士學校面試

166 回覆
1 Like 6 Dislike
有冇巴絲已經收有浸會護士學校面試通知書
驚到鳩縮 真係好希望入到
一齊入黎分享下
推啊
我都收到
我都收到

絲打依家有冇讀書?
我都收到

絲打依家有冇讀書?

今屆dse 準備讀asso
我都收到

絲打依家有冇讀書?

但你仲未開學咩?如果浸會收左你咪浪費左ASSO學費?
我都收到

絲打依家有冇讀書?

就開 係架 但想做護士多啲 所以浪費左都冇辦法 你都係讀緊書?
我都收到

絲打依家有冇讀書?

就開 係架 但想做護士多啲 所以浪費左都冇辦法 你都係讀緊書?

我都係啊 但申請左學費defer 十月中先有交學費
食粥食飯就係睇今次啦
我都收到

絲打依家有冇讀書?

我都係啊 但申請左學費defer 十月中先有交學費
食粥食飯就係睇今次啦

希望我地今次都入到啦
你幾號in?
你幾號in?

14號3:40😂😂
你幾號in?

我14號 9:20am
你幾號in?

你咁早咪好 啲答案冇咁重覆
你地系報浸信會邊個?
你地系報浸信會邊個?

浸信會護士學校
另外佢同中大合辦果個我都有報但仲未有消息
你幾號in?

你咁早咪好 啲答案冇咁重覆

唔知佢係點in法😢☹️
你地系報浸信會邊個?

浸信會護士學校

我收到同埋in左,中大那个要能力測試,筆試,口試。
你地系報浸信會邊個?

系你老母咩 祝你咩offer都無
你地系報浸信會邊個?

浸信會護士學校

我收到同埋in左,中大那个要能力測試,筆試,口試。

屌你老母仲要殘體字
師姐表示各位未來各位師弟妹加油

其實難唔難in😭

其實難唔難in😭

都係自介、小組討論、情景題個啲咁
浸會係重全人醫治(holistic care),姐係身、心、社、靈,你可以係呢幾方面講多啲。
加油

其實難唔難in😭

浸會係重全人醫治(holistic care),姐係身、心、社、靈,你可以係呢幾方面講多啲。
加油

佢仲有筆試,會限時,記得要係限時之內交到!!!!

其實難唔難in😭

加油

唔該晒你😭😭同埋想問下係用中文定英文面試

其實難唔難in😭

加油

唔該晒你😭😭同埋想問下係用中文定英文面試

我個陣係:
中: 情景題
英: 自介、小組討論、獨立問題、筆試

不過唔知最近有冇轉到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞