海馬斯真係好準 , US$1X萬成本就攪掂過百萬甚至過億美元嘅設施

42 回覆
31 Like 2 Dislike
之前唔係話北約俾太多精準武器
對面俄佬就放電子干擾
搞到好多失效咩
淨係reliability 西方國家同中俄嘅軍火都已經唔同層次
呢隻係唔係可先發射後引導/描汁?
NVDA係咪會再升
大陸果套應該係
同步引導圓周率係20米
呢件根本就係5毛
大名鼎鼎
做咩呢排咁多呢啲片睇
BTW 啲畫面好似玩緊 Red Alert 咁
其實俄羅斯同北約根本唔係同一時代,淨係海馬斯同暴風影已經睇得出
因為先前批出援助嘅海馬斯逐漸到貨,加上美國放鬆可以射入俄國,而家庫爾斯克邊境最少有兩套海馬斯做緊野
訊息戰、精準打擊戰、大數據年代,經過今次中東/俄烏戰爭,美國佬攞曬全部數據,今次一定係贏家,軍力實戰力科技又大幅拉遠其他國家唔知幾多十年。

當年吹奏乜春2025偉大復興嘅小學雞睇怕今次鳩都縮。對外應該死曬火,專心返玩權鬥,玩封閉,閂門打仔,更倒退只求保命保權,睇路啦香港人。
從側面證明
美國軍事科技領先全世界幾個generation
呢啲枱面上嘅舊裝備都打到你收皮
個個都知美國自由神像響邊
你射唔射到
你要有座標
而且你枝炮要射到先得
點樣先射到?
夠力、夠快、夠準
座標只係一堆數字
你枝炮執行唔夠準
咪一鳩樣射唔到
有座標只係第一步only
後面果堆嘢先難搞
朱仔成係咪俾車臣督戰隊打到懵撚咗
台灣有冇?
比你做到,到你要用果時已經比人blind晒炸晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞