2024估唔到竟然有論壇版主衰過林早洩

11 回覆
20 Like 5 Dislike
利申非本人,朋友未開account,以下為代打post,睇完我自己都笑左

話說早排Android八達通app自動更新左12.4,但一入app就好模糊咁話你部機有可疑,叫你用play protect scan下,或者uninstall唔係play store下載既app,又唔明確指出邊個app有問題,於是就係epc開帖屌9八達通

但開左帖冇耐就畀所謂既版主hide哂圖文,理由係有粗言穢語,而所指既粗言穢語只不過係諧音字 e.g 能、9

再留言寸9垃圾版主亂hide圖文就成個account ban埋,所謂既版規就係選擇性隨心所欲,再睇返其他人留言,一樣係有所謂粗言穢語,不過冇事

好心啦你個濕9垃圾廢老論壇,分享技術又唔係多,版面又柒亂七八糟淨係Android版都成n個分區,symbian, windows phone, smartphone, android,十幾年冇變過,你個垃圾版主仲食老本啃流量,又冇咩教學貢獻,技術分享,高質都係你d會員討論,你自己成個小學雞玻璃心發難咋ban account,一睇就知係d肥西毒柒廢老。就算舊登林早洩都識自動用其他字代替粗言穢語,得條on9仔食飽等屎屙慢慢審文

樓主唔好咁嬲先 網絡世界黎
非本人,不過居然會有人小氣過方丈真係大開眼界
epc 仲有人上咩 10幾年前上去都好多人嘅 之後就沉哂.
發生過咩事
hkepc 開咗 fb group 之後 forum 嗰邊都靜咗好多,而且兩邊係唔同人打理
垃圾a shop 執柒左味
點會無,果到咁多藍絲同大陸人
討論大陸機點裝google
小米tv睇唔到電視都話抵買
epc啲討論高汁過呢到idog台好多
2000年代起嘅交通迷討論區,以及 EPC討論區等,通常係 "御宅族" 管理員打理。
而呢類 "御宅族" 管理員,典型特徵係 "小圈子 + 嚴人寬己" 。
所以令其他 "敗者" ,去管理風格寬容嘅網絡社群討論。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞