五旬司機涉姦醉酒已婚女友人 辯方指女方對婚外性行為持開放態度 介紹另一女子指「早排玩緊『安心出軌』」

15 回覆
3 Like 7 Dislike
16:52 2024-08-15

53歲運輸司機與已婚女友人久別重逢,獲邀上門到女方家中把酒談歡,涉趁女方爛醉如泥時將她抬入睡房強姦一案續審。辯方盤問女事主X時提到,X事發前傳訊息向被告介紹女仔,表明「個女仔願意玩婚外情」、「早排玩緊『安心出軌』」,X承認打算向被告介紹女仔,但最終並沒有實行,辯方指沒有介紹的原因是X一直對被告有意思,X則表示「非常不同意」。
男被告黎冠雄被控在2021年10月5日強姦女子X。X供稱她與被告在Facebook交換電話後,多次約會共餐飲酒作樂。她在辯方盤問下否認對婚外性行為持開放態度,又指知道被告已婚,但他「想識女仔」,便透過訊息簡單介紹一些女友人予被告。X在訊息中指:「我有個女性朋友,30幾歲,單身咗10年,乖囡嚟,要發展你就要諗離婚」。

X介紹另一女子時指:「佢對揸車嘅男人特別鍾意,個女仔願意玩婚外情,早排玩緊『安心出軌』」,「佢唔靚,四眼妹,但應該幾大食」,X解釋「幾大食」意指喜歡發生性行為,又表明被告當時只叫他介紹女仔,「之後佢哋有無關係就同我無關」,惟她最終其實亦沒有正式介紹任何女友人予被告認識。辯方質疑X不介紹女子予被告是因為X一直對被告有意思,X則表示「非常不同意」。

X繼續接受盤問表示,早前與被告共餐數小時後,回家途中亦會與對方傳訊息聊天,但她解釋只是夜歸時與對方談及安全問題。X同意她外出用餐時有飲酒習慣,家中常備韓式燒酒,「高濃度,又平又抵又好飲」,而案發當晚X與被告共餐時飲酒至七成醉意,但仍想繼續飲酒,才邀請被告回家飲酒,但她在家與被告飲酒後達致十成醉,開始嘔吐及頭暈眼花。

案件編號:HCCC57/2023
乜鬼野係安心出軌
安心出軌咩嚟
X介紹另一女子時指:「佢對揸車嘅男人特別鍾意,個女仔願意玩婚外情,早排玩緊『安心出軌』」,「佢唔靚,四眼妹,但應該幾大食」,X解釋「幾大食」意指喜歡發生性行為

唔靚四眼都可以出軌
港女真係偷食當食生菜
咁有陣時真係無計,男朋友滿足唔到自己,又唔想hurt 到佢自尊
佢應該要等人地簽左同意書先好扑
出軌啫
其實肉體出軌真係冇咩問題
尤其好多男人滿足唔到女人
心靈出軌就話啫
X在訊息中指:「我有個女性朋友,30幾歲,單身咗10年,乖囡嚟,要發展你就要諗離婚」。

佢應該話唔介意人夫,唔係佢自己拍緊拖喎,雖然話都係咁仆街,但係同你屌佢嘅嘢係兩回事
X在訊息中指:「我有個女性朋友,30幾歲,單身咗10年,乖囡嚟,要發展你就要諗離婚」。

X介紹另一女子時指:「佢對揸車嘅男人特別鍾意,個女仔願意玩婚外情,早排玩緊『安心出軌』」,「佢唔靚,四眼妹,但應該幾大食」

我既理解係佢介紹兩個唔同既女人
一個單身一個有另一半出軌
唔知有冇錯
安心出含
又係唔開女人名
勞資糾紛
半推半就
欲拒還迎
所有女人都係臭雞
有錢任屌啦,扮乜鳩高貴?
女人係男人附屬品
醜男就非禮,靚仔就享受
女人又屈男人
女人屈人唔洗成本
條女都有份爽
要簽自願扑野證明書
女人 know your place
法律偏幫女人
貼車廂女人漫畫圖
好心50幾歲就咪搞咁多野啦,都就黎痾尿滴滴下,照下鏡先啦
男人就係。射左就算。
女人多數分唔開肉體同心靈。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞