「年度飛機片」睇呢30mins 爽過睇毒舌大狀

515 回覆
1625 Like 20 Dislike
1.佢本身就做開呢啲嘢

2.其實佢+牆內係覺得自己講贏左

3.柒係因為你用普世價值睇,你細心睇佢講既內容,其實佢唔係為左同世界交流,係話你知中國既立場

係通知你我會武統台灣,台灣人既意見唔係意見
通知你中國做事就係咁無恥(當然佢去到越後已經越崩壞,因為佢又要做戲中國有人權,兜極都有bug)

所以對於佢黎講目的已達到,比你地笑係佢外宣工作部分包埋
仆街好撚狗個主持
拉得啦屌佢
其實下面有人comment 講得啱,點解唔學北泡直接話自己係獨裁咪算
Where is your former foreign XXXX? Where is your friend?
You will never see him again. China is a big country
你打佢個名search, 佢做開戰狼, 咩BBC hardtalk, DW 都上過去大發偉論
分唔到係高級黑定低級黑
就係因為唔信,佢先可以咁心平氣和咁去駁
問題人地係全封閉國家,意不在征服世界

中國要同全世界做生意,要做世界一哥

但世界唔會同獨裁者做生意(起碼佢名義話自己唔係)
一睇再睇
正正係講緊呢排成日聽到既咩「惡意批評」
條友最後直情不演了, 笑到仆街今晚真係要睇多次

咁近平都係⋯⋯
已經當左係黃子華咁loop
而家D剪片咁西利,D小粉紅可以淨係CAP低大狀講個1-2句不停播咪得囉,大狀係個台度講到呢2句野出黎CAP得到,夠打飛機啦
叫人哋屋企人支持中国 先好笑
人哋都聯絡唔到
已經七八年消失左
分分鐘已經………
咁你留言有乜用?
喂 我愛国架碌柒
真咩
淨係做生意?
咁一帶一路 孔子學院 海外警察 嗰啲計劃 乜嚟
學英文都好,何況笑料不絕
等你知道講乜都冇用
我都覺,諗起hardtalk入面Stephen sackor,不過多幾分sarcastic humor

佢做news anchor可以將成個interview用嘉賓嘅答案做到好似comedy show咁樣
我有俾條片娛樂到
但你嘅留言冇
算唔算佢有用你冇用?
易入口 啱我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞