江B哭了,最緊張嘅居然係連登仔

79 回覆
17 Like 55 Dislike

我諗係江本人/反駁隊都冇樓主咁24小時瘋狂mon住開post討論
基本上都係 你個女人好撚假 佢話香港運動員好幸福,明明好慘冇資源,幫港共洗白

(一定要有唔care態度咖啡☕)出Po關注留言,一邊話老實講,認真,我都冇睇奧運,我一直都冇注意香港運動員,但係呢個女人真係好撚假

用番佢地套邏輯,出post為左說服自己藍絲同正苦做咩都差
所有連登仔都係小江派
我諗係江本人/反駁隊都冇樓主咁24小時瘋狂mon住開post討論

你噏乜柒?你咪樓主。你知唔知當你開post嘅時候你就係樓主?
英國暴亂,最緊張嘅居然係留港撚
https://lih.kg/3758571

抄錯咗
邊条撲街淨咸我地江,b
佢契爷一定會拉。
我要跳舞 跳得真
跳到世界允許的放任
聽日返工再推
仲有隻柒頭仆街冚家剷 蘑菇芝麻仁

一開波即刻屈人係藍絲 而家潛撚晒水唔知係咪縮咗入佢老母個臭閪度
GGT呢條友不嬲屌佢係臭雞PR
根本連登仔就鍾意江b,人又靚又叻
連登仔驚坦白講出口,會俾人笑,或者俾江b嫌棄

咪唯有狂踩江b,等佢level低b,再同江b示愛
咁就門登戶對
又話江b好有權既
幾時搵人拉鳩條含家鏟 煩到仆街
咁踩鄧炳強係咪想同佢結婚呀
你講野識唔識經下你大腦
唔係用條賓周思考
蛋餅呢d見到就作嘔啦

江b點同
美人計work係有佢原因
都唔撚明你個邏輯,成個傻閪獨醒撚咁。
好似得一個人開好多佢嘅post,加另一個人開嘅post。

弱智唔識表達?
最緊張咪樓豬呢隻吱joke日日送老母俾毅進仔屌做韭菜
push
佢都係載返個面罩靚啲
先攻擊佢紅底,呢個當然。

之後連登仔就開始語無倫次。

攞住佢「香港運動員好幸福」呢句發大,話明明香港運動員好撚慘冇資源,呢個臭西竟然幫港共洗白。結果原來外國大把運動員都缺乏外國政府支援 + 明明港共政府原來有個精英運動員計劃可以出到10k-40k人工。

再繼續語無倫次,話「令到我地呢代運動員好幸福」,即係我哋今代嘅運動員好幸福啦,又幫港共洗白。此論點錯誤原因同上。On9在於連登仔突然閲讀理解王上身,以為自己好撚識咬文嚼字,其實弱智。

繼續死撐,江後尾見記者喊,話「你哋cut咗前面同後面嗰句」,連登仔繼續表演。先係攻擊佢外表同態度,呢個當然。再偷換概念,明明佢喊係因為自己講嘅嘢被記者cut頭cut尾,連登仔都可以話佢係因為紅底論文同外國,所以受到公眾壓力喊。

連登贏了!連登贏了!我們終於迫到江B哭了!

再來就是難明的語言,甚麼「會不去了,我哋香港市民都看在眼內」,「奧運關我撚事?但呢個女人真係好撚假」。
push
撐又好反又好 洗板必block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞