[BAWIGE] QWER討論區(6) - Pentaport後繼續變強 新歌等到頭髮變長

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
數位單曲 如果係出一隻新碟就好
籌備時間又短咗啲 single都收貨啦
金雞蛋ig story提過佢哋準備緊專輯
所以有可能係一至幾首digital single行先
然後再年尾之前出完整嘅專輯
小娟producer嘅可能大大提高了
但係我覺得如果係小娟作新聞應該會直接寫佢作曲黎宣傳 可能又係fake搵番ezreal
依個模式日本就好常見
先出音源食一水 再出single食多次
都有可能,金雞蛋怕咗挨Ezreal棍打
好怕太大期望
6點係就咁出音源?
定係都會有類似showcase個d?
睇今朝fandom廣傳嘅文章裡面
無提及過showcase,只有6點出音源同MV
https://x.com/Weekly_QWER/status/1830410986550902822?t=SrXzHSwlhd-ljk0v9ATHeg&s=19
似係先行digital single
之後個full album會包埋fake idol咁樣?
呢個講法so far最大可能
5號6號都有公演 唔知邊場會第一彈fake idol
5分鐘

即係點 呢首係B-side 之後先出主打?
下一張迷你專輯 Algorithm's Blossom
真係先出一首食左digi 水先

行日本果套
挑戰舞都出埋,不過我全程比窗簾布吸引住
https://www.instagram.com/reel/C_aNBBQyC4B/
如果主打叫聽日一定會好天,咁就真係好符合話有青春嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞