[推到完場] #MadeByGoogle ‘24: Keynote

214 回覆
6 Like 0 Dislike
個型好似iPhone
不過個Pro版真係幾正,終於有個細少少嘅pro version
淨係發布會呢段時間講吓唔過分啫

平時都唔會特登叫佢release啲功能㗎啦
即係唔使比較,你都知幾勁
有冇人用過
睇完之後第一感想係可以安心等Pixel 10
我覺得呢個design 靚仔
上年Black Friday 啲機減咗幾多價
想睇下依家買計埋啲credit 會唔會差唔多
唔會減得多過依家啦

等多幾個月到頭來一樣減咁多

但遲左用
喺加拿大$250 off Pixel 8 Pro, $200 off Pixel 8
但今年連最新watch都唔送,今年BF個優惠都肯定再縮水
咁依家買好似抵啲
連埋Google one 啲credit 成400幾
但未有實機上手唔知買pro 定xl 好
可以,但唔係黑色底會顯得條邊好粗
Pixel 8 (256GB)
Launch Price: US$759
Black Friday Price: US$609
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞