元奎突傳出死訊 成龍:一起緬懷已經離開的元奎

138 回覆
35 Like 3 Dislike
一直覺得呢把係佢真聲
On9師兄
好似嫁咗卡啦之星個二打六
咁依家淨返幾多個元x未死?元華 元秋
係,男人出去玩好少會沉船,分得好清楚,同埋出嚟做嘢依啲好平常啦,唔係唔愛屋企嘅女人,而係出面班女人不嬲當係自己養嘅狗咁㗎啦,攞嚟威攞嚟發洩解吓悶,家庭同出面女人正常男人分得好清楚,就係要發洩吓威吓先可以有精力面對屋企同工作,先會更珍惜屋企,男人唔同女人,男人唔多鍾意同熟人講自己心事,對住屋企人更加係咁,唔想人擔心同煩,唔出去玩嘅男人,多數家破人亡就係依種,屈住屈住冇處發洩最後對屋企厭煩真係沉船拋妻棄子就係依種
咩話, 恐防會震傷我
我行走江湖幾十年, 從來都係我震傷人, 無話俾人震傷過
電拳真係搞唔掂
邊鬼個諗
係啦,所以你阿媽當年都係喺出邊同其他男人搞埋,所以先生咗你。你老竇帶咗綠帽好多年
男人唔同女人,男人自尊心好強,有心事唔會同人講,尤其係屋企人,再加上男人之間係要面嘅,出面女人係要威要發洩,直接啲咁講同養狗同人鬥邊個養嘅狗威啲冇分別,同屋企女人完全唔同

即使屋企嘅女人唔介意聽男人講心事,但男人只會覺得好有壓力同煩,其實出去玩嘅男人更加珍惜家庭,淨係想返到屋企見到自己嘅女人喺屋企留返碗湯俾杯水老公飲叫聲老公然後自己做自己嘢有時on99咁已經好心滿意足㗎啦,做嘢幾辛苦都冇所謂最緊要令到頭家生活得更舒適,而通常唔出去玩嘅男人,冇得發洩而咁嘅男人出面多數又會被人睇唔起對屋企又要交戲屈埋屈埋會變得厭煩,最後沉船拋妻棄子多數都係依種
仲有元和平果班都未死
我由細到大唔會對呢啲說話有任何情感
我既理性係阿媽都驚我冷血
似返個男人 唔好成個有鳩太監咁講野同站邊啦
阿晶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞