(HOYTV) 邊走邊煮滋味行 主持:林莎、Arthur陳家豪

10 回覆
1 Like 0 Dislike
【邊走邊煮滋味行】一齊跟女神林莎、人氣大廚陳家豪遊走台灣!去到邊!煮到邊!食到邊!
新節目 《 邊走邊煮滋味行 》,由女神 林莎 同 識煮又識食嘅 Arthur陳家豪帶大家去台灣,上山又下水,深入台灣食材嘅原產地,捉緊食材最新鮮嘅狀態,即煮、即食,務求食到邊都要食最鮮,將台灣美味送到大家眼前!敬請期待及鎖定 8月12號起逢星期一至五晚上9點 HOY TV 77台嘅《 邊走邊煮滋味行 》!

林莎 SuperLisa 唔熟唔食 Cook King Room

邊走邊煮滋味行|TasteWalk: Cooking on the Go 8月12號起逢星期一至五晚上9點|HOY 77台
吞拿魚
冇人睇
林莎講廣東話幾得意
男主持好撚悶 兩個完全無火花
B哥拍嚟拍去都係呢D野,真係好悶。
林莎係電視睇咁劣既
屌唔屌
唔係我撐TVB暉哥講野都鳩鳩地但成個節目舒服好撚多
林莎啲寫真正過節目好多

佢啲寫真係我覺得所有台灣有出寫真嘅女,頭三最正

唔好講乜嘢p唔p,所以寫真都會p

但佢啲寫真係正撚噴精,特別最新嗰本

多衫啲衫又淫賤,又肯露擺啲姿勢又淫,總之物有所值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞