[J-POP]milet集中討論區 [63] Live Tour "stairs" & Asia Tour 2024

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
咁你有冇見過我確實真係放左呀on9仔,9up你就信,我係放就留TG啦,

冇證冇據就屈人黃牛,我係你老豆呀
你都on9🤭唔撚可以幫朋友買?咁買多一張已經係黃牛

有證據見到我買賣黃牛先好屈啦傻鳩,冇證據亂屈好柒
已證實#91係傻鳩milet毒撚飯大家睇路

自己無朋友要一個睇,見人地買多張飛就屈鳩人地黃牛

真係好可憐,日日蒲milet圍爐,屈鳩啲生面口既巴打係黃牛,得喇得喇,知你條毒撚係忠粉喇

唔好咁井底啦,唔係一定要係依個post圍爐先叫真飯人地聽歌你就聽到追idol咁,又唔見Aimer有人開post討論咁密

多得你啲小圈子傻鳩搞到污煙漳氣,好似mirror啲fans club咁
對唔字ching 見你幫黃牛護主就覺得你都係黃牛

[J-POP]milet集中討論區 [62] Single《hanataba》& Live Tour "stairs"
https://lih.kg/CFOLEOX
#307 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

不過如果係真粉原價放比其他人都好正常
相信唔會有真粉會喺度唔知認真定懶搞笑咁講「1600放比你」
即係大家都想社絕炒飛黃牛狗既時候原來就係污煙漳氣
然後屈人追idol咁,敢問,證據呢?
都講得出1600賣俾人就唔好話人屈你啦
未留tg唔計黃牛
咁未傾好價錢都唔計黃牛
未交收都唔計黃牛
交收咗冇影低都唔計黃牛啦
都唔知你喺到做乜撚嘢
真係唔喺牛嘅就衰衰哋話自己講笑對唔住
唔係喺到發爛渣
仲要喺到踩人哋對artist嘅愛
夠愛有咩唔好啊?
好似你咁柒吓柒吓好啊
無計啦人地HD仔要搵錢進修
公司加人工又加得$300
Hall 10個場已經夠垃圾
A區飛啲黃牛夠薑賣緊3-7千
香港d主辦方死都唔行實名抽
好難信佢地自己無份炒
他超可愛!!!
然後,很愛他的聲音

原來是個boy
咁你覺得我係黃牛咪黃牛囉傻鳩只係覺得你郁啲就屈鳩人黃牛好反智反正我就開開心心入場睇,對我冇影響
問人1600收唔收再扮係9up
好心你啦
吓,好似係屈我條友自己買唔到飛發爛渣屈鳩我黃牛在先,佢屈鳩我屌鳩返佢唔得,唔撚比反駁?

由頭到尾都係得條傻鳩發爛渣買唔到飛屌鳩啲黃牛扮黃牛撚鳩你班傻仔幾開心

買唔到飛慘慘豬好嬲好嬲呀比黃牛黨買哂啲飛

好在我買到飛睇🤭
我有飛都唔會放比你班死毒撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞