周星馳 -係咪係時候要變返地底泥?

214 回覆
61 Like 773 Dislike
曾志偉唔叫廢啦

電影有豹哥 琛哥
小品拍早熟 一念無明都唔錯

電視方面
獎門人一個開晒先河
樓主少少功課都唔做
成日得個背影,都唔知係咪佢黎
呢啲連香港都出唔到,我兩個真係全世界之名
其實都係 依家興啲咩佢應該都唔知
睇過啲報道電影裡面有啲場景係影射返佢以前細個嘅生活
廿尾紅當三十歲 到依家都過咗三十年
三十年享盡富貴 又萬人敬仰
雖然當中有債務問題同官司纏身,但仍然撼動唔到佢地位
同平民嘅生活差天共地 佢覺得好笑嘅嘢觀眾都未必覺得好笑
你邊位呀?
前排睇個ig post 講咩明星冇hater, 啲鬼佬講Jackie Chan
有咩邊位唔可以講既咩
唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
公道D講,以前D戲就真係好睇,功夫打後都正一垃圾,食老本,技窮,性格差,成個人已經唔值得支持愛護。

你地鐘意既「星爺」係活係20年前,30年前果位,絕對唔係現在果位人兄。
153影帝級都叫廢下下世界級先叫勁?
佢賤還賤,但做戲一流
佢係公關問題
周星馳係私底下人品問題
效果唔同好正常
你可以用人品去反對佢嘅能力
亦有人可以欣賞佢能力而唔評價佢為人
153做戲還好啦
收撚皮啦 你乜水呀
宣佈
所以佢咪拎終生成就獎
有咩問題呢?
概念釐清講句
唔關事
冇人否定過佢成就
純粹個人唔鍾意佢
你宣布? 你係邊位?
周星馳出品既中國短劇 , 完全係廢老式政治上腦 又污廢水 又美國槍擊案
https://lih.kg/3714872

垃圾到要玩咩日本核污水 美國霸權 來抽水
佢份人點關我春事
淨知佢係喜劇之王
影響兩代人既文化
有邊個未學過佢講野
佢死個日一定最轟動
比劉華轟動幾倍會
你慳d啦 呢個人係大中華地區係神既存在 唔係你想拉落馬就拉到
周星馳份人鳩屎就係人都知 但王晶講周星馳其實係雙贏
王晶用佢做流量密碼 而我地就純粹係想從人地口中知佢更多野 了解佢再全面d
聽到佢d野係鳩屎得黎但又真係無其他人敢做 敢做都無能力 你真係吹佢唔漲
我唔係話佢岩唔係護佢 而係呢個人影響得我地太緊要 而我地到今時今日仲對佢好好奇 會因為聽到佢既野而覺得正
周星馳現在根本係廢老,樓上仲有好多人盲撐佢

大佬真係好撚尷,以前D戲係好睇,但現在事實上就係廢老一名,我都宣佈埋一份「周星馳現在就是廢老垃圾」應該無人駁到
有冇一種可能係佢嘅為人對嗰啲人嘅價值觀未足以構成影響
你宣布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞