曾鈺成十問香港:怎麼可能不改革?

261 回覆
18 Like 181 Dislike
香港政府全部電腦行 linux 先講
死廢老成個智障咁
扮晒高深
咪又係奶共上位
而家出黎講呢啲係咪想選特首
問市民有Q用, 市民都係NPC. 同THE SIMS分別不大, 又唔比講野, 你班黨友無能自己問佢地
一大篇垃圾
扮乜撚野
人地比班大佬睇
唔係比你睇架
你啲同志話香港形勢一片大好,要改咩?
777當年被西環捧到上天 意氣風發
班謀臣擦鞋於是聳恿佢『修補前朝漏洞』喎!
換句話講: 前朝個腦有漏洞, 唔夠佢777咁精明
愛國者治港
我安心哂
原本只係驚d人玩完去左美國享福
但有國安法呢家唔怕lu
全球執法既
政改方案都係靠佢助攻擋住
係班傻鳩出哂去場外等埋發叔既時候,佢決定點票
咁上晒報紙登埋出嚟我又睇到嘛,你幾時見過北戴河開會有直播
要破除藩籬,首先香港最固有利益就係圍村佬。政府應該即刻立法廢除原居民特權,立即低價收晒啲圍村佬啲地/強制收回村屋起樓,佢哋啲起得3層完全浪費土地面積,根本性拖累香港長遠發展。
咁早霸王《你知道唔知道有人掛住你》又個個向你示愛?
改咗咁多仲要改?
我地而家好幸福了
好有深度既探討
由共產黨員既角度出法
共產黨講嘅嘢 係拎嚟麻醉韭菜
你冇發覺啲文完全狗屁不通,好似死胡同咁
有指示?由佢係理大救姓朱位學生出來,比現場警察兜口兜面屌完個樣,再睇佢依家個情況,跟本佢就nobody,佢係土共,從來地方勢力都係重點批鬥對象,例如何妖就對付取代傳統鄉紳…我係家陣班政府官員都絕對當佢臭四,你老幾?
香港班狗官改條撚咩又唔愛國又唔愛港,滿腦子就諗住點樣係到cap水,學人做戰狼斷曬西方陣營,跟黨又跟唔足
所以呢?
簡單講 政府依幾年實際行動已經說明左一切
而家佢(或者類似既人)講乜其實都無意義/無討論價值
真心?任務?理鳩佢啦
已經無民主派拉布,依家已經由治入興
唔好話佢
大陸都睇唔過眼
真係柒到出汁
lm
共產主義者:要發動階級革命
2024啦,睇唔過眼仲需要老鼠成代為出聲?

更加似係老鼠成將自己同而家香港爛局切割

依家支那好安全噃,仲改?想叛黨呀支那狗?
你咁認真做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞