2028 LA奧運, 老美打算派咩野陣容出黎?

20 回覆
3 Like 3 Dislike
三老到時一定已經退哂休, CURRY 2028年都40歲
新一代見得人既老美球員應該只有ANT MAN, Haliburton, 同埋綠軍雙星
但講真上面呢幾個點睇都比唔上KD LBJ, CURRY, 更加唔好講KOBE
JOEL EMBID 叫做好少少, 但嚴格黎講佢個老美國藉同埋法國國藉都買返黎
而家4年後佢都34歲, AD35歲, 應該好難再繼續擔大旗
2019年開始, 已經再冇美國本土球員拎到MVP, 黎緊一兩年都只會係
LUKA, SGA, JOKIC, 班馬之爭
DPOY一樣好少美國球員拎到, Gobert都霸左4次, 之後一定到班馬拎
再講, 4年後JOKIC 都只係33歲, SGA 同埋LUKA 30歲都未到, 班馬先24歲
今年加拿大半隊都係NBA球員, 有啲似當年西班牙

其他既ASG 美國球員仲有 灰熊JA, JJJ, Jalen Brunson, BOOKER
老實講真係睇唔到有邊個係呢黎緊4年會有明顯進步, Trae Young,Mitchell呢D真係算把
仲未講之前吹到大一大既ZION
只係昐望黎緊4年DRAFT會出返個 美國版wembanyama, LUKA呢啲級數既球員
到時老美主場輸波真係好笑
LBJ都打到40歲, 希望KD 2028年都可以出黎幫下手, 今年唔係EMBID轉投老美都未必贏到
Flagg.
換走Steve Kerr再講
呢條呃飯食嘅柒碌之前講過話唔再做美國男籃教練
Chet
Maxey
Brunson
Banchero
Zion
Kuminga

希望有機會見到上面嘅球員 前題係要健健康康
古係剛果人
除非佢好似mb咁打到superstar level
再受邀入籍美國先加入到
多謝補充
仲有時間 佢身體條件好有潛力
Brunson就算啦
上年打fiba證明左唔合適
Banchero有潛力,但都好易變成高不成低不就
唔明點解可以轉黎轉去
FIBA覺得有利推廣籃球就畀你轉
你老美洗同佢"劣"
所以其實真係冇咩人揀
國際球員愈黎愈勁
呢堆去打死硬
私心希望有得睇下依啲啫
其實今年bam 同davis 組合幾勁
而且brwon 哥playoff 証明防守的確有D 料到
chet 呢D 無入選但佢自己響雷霆都唔差
要講美國仲有大把人選
係卡爾教練都唔敢放手比新人
佢慣左圍住curry 砌隊無辦法
Booker 綠軍雙星 AE Ja 夠做啦

今年德法都冇大球星咪照樣入4強,洗同美國擔心唔夠人
歐洲班星都唔係同一隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞