android 有咩係必裝既app?

150 回覆
5 Like 17 Dislike
免費plan 一個月30萬次查詢,其實30萬次算唔算多?
你有買plan?>
Lm
點解唔買adguard family, 可以分別裝9部devices, 都係19usd lifetime 價,android ios 都可以用
Folder sync 都勁好用,愛來sync 手機同電腦既folder

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite

另外buzzkill 啦,自定處理notifications

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.buzzkill
上面有人話adguard latency好高
用開想問下,可以點打emoji

有時禁頭2個制會自己變左emoji
用返純速成嗰個version囉
我就係貪佢可以打廣東話
點整
gboard有咩特色?
連打啫係咩 如果講首字母連打 mixed都有 仲要速成同廣拼都有

另外買得過既app都推下
google play仲有 好似last update係2014
叫咩simplified cangjie keyboard
我一路都唔知 後尾有人講先知原來作者整咗mixed而棄咗純速成
香港用到?
一個jima 都夠囉
有咩特色
認真咩
手機裝防毒???
以前android 依家iphone
好肯定同你講一定係小鴨>>>> jima
裝小鴨apk 一定煩少好多, 個問題你要睇佢FAQ (比較IT)
jima=算係有良心既搵食app
小鴨=清泉
有得set 數字掃落係快速打第d野, set 你常用果d emoji囉
打倉頡唔使撳啱哂啲碼都出到字
同打英文識自動糾正一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞