(機心女)吳千語被爆出 狂請打手洗白 (多圖)

228 回覆
757 Like 14 Dislike
哇 怪唔知話施家介意 原來娶左隻公廁入門
上熱門唔該
雖然唔鍾意吳千語 但係佢個樣同埋佢所建立嘅network帶佢出去都幾有面啊
施百雄好正最鍾意依種樣 個樣唔突出但係加埋佢個背景 係女仔都鍾意啦
鍾意佢背景,就係有錢
Pin this
勁多黑歷史
可惜大陸啲八卦論壇死晒,好多料搵唔返
冇錯
胡應該係class 最高既一個
成日係啲綜藝想痴何猶君,又話細細個已經識佢同同人地家姐她熟 但sorry 冇參加佢婚禮
之前又痴呀sa, Kenny 但婚禮都係冇人影參加佢婚禮既都係網紅一個都up唔出名
講起老婆既威水史,可以同人講佢同過林峯拍拖架!
成日營銷自己好high class
睇佢婚禮胡應該係class 最高既一個
成日係啲綜藝想痴何猶君,又話細細個已經識佢同同人地家姐她熟 但sorry 冇參加佢婚禮
之前又痴呀sa, Kenny 但婚禮都係冇人影參加佢婚禮既都係網紅一個都up唔出名
之前唔係話Kenny好似傻咗咁
係咁讚千語BB讀名牌名好好聽咩
以為佢哋係friend
有時d野唔係扮、話自己high class就真係當自己係high class
唯一代表作
咪係
結婚都唔請?咪姐係唔係真係fd
Kenny 真係好比面
想講人地紅到拎過幾多sponsor
仲係人地面前扮野讀名牌名
真係笑撚死
起碼都叫佢地去婚禮,算係咁仲以為會連婚禮都無得出席
坦白講依家網絡世家,點會無打手呀
啲PR公司黎黎去去都係嗰啲service㗎啦
mon post出report請打手
不過依間又柒左啲明顯得濟
同tvb 用請同一間打手公司
我覺得係用 AI 啲 bot
頭先睇個post,呢幾個account 都會貼唔同留言,有啲係特登負評引戰
我都係覺得佢地自己同事自己 comment
佢只係用唔同身份模仿網民會有啲咩留言

推下先
柒到爛
其實呢啲俾錢調查就知嘅野
老爺一早就知咩底細啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞