江旻憓今帶領共創明Teen學習團往杭州 十六字回應論文爭議

207 回覆
8 Like 233 Dislike
係 國安法之下應該係咁 去到奧運係播中國國歌架嘛 講愛國有乜問題? 唔講果班先最大問題wor 香港D演員返到大陸都要護旗啦
但係偏偏有好多人都好care連登
谷愛凌都可以代表中國

紅屍藍屍打仔格,會反駁
呢件肥肥人係又縮又避
聽君一席話
佢咪就係覺得篇文無問題 唔鳩理人講乜囉

唔通佢同你解釋咁多咩 彩你都有味帶團返左大陸啦

係佢個角度無野好解釋
至於有指導老師 佢都係求其 無野搵野講1 2句 你唔使咁認真去理解佢
Both la 是但啦 其實有咩好討論 佢就係紅底

係咁講佢都哂氣 佢都唔理你咩睇法根本
其實佢咪就係講緊 有指導老師 純粹為畢業鳩做出黎
你估下寫支持黃絲暴徒比唔比到佢pass
不過佢紅又點 人地都冇話過自己黃
係你一相情願以為佢黃 點知幻想破滅 惱羞成怒
佢先至醒, 有錢搵有好碼頭, 做乜要同你講咁多 ...
Exact7ly

人地咪就係紅底 然後你地嬲佢紅底依樣果樣唔知做乜

慳返啖氣算數啦 人地都唔so你求9其hea你應2句咋
你地就捉住佢講嘅野覺得好笑咁認真
幾時開始請個中低級員工要同Audit交代
講嘢咁噴 都幾弱智下
懷疑佢 d 成績係咪自己
咪玩啦 安排晒個位
機票酒店一早訂埋
根本一早有預謀
幾時有以為過佢係黃
單野初期D 曾經黃營既KOL都話咩運動唔應該扯上政治 冇人expect條女係咩政治立場
係有人愈搵愈多料 發現條女紅到咁 先冇吹奏冇再撐

同埋利申返 我愛國愛黨支持國安法 唔存在咩幻想破滅 惱羞成怒 純粹覺得條女愛國愛到咁鬼鼠好柒
醒條撚咩 成單野都揚哂啦 仲想企中間做世界女
「愛國香港運動員比黃絲逼害」咁好既標籤 我係佢就攞黎扮受害者 引中聯辦出聲保佢 再進軍大陸市場啦
冇嬲佢紅底wor 我自己都係愛國香港人wor
笑佢係因為佢為左自保甩身冷處理 愈描愈黑 而家變左愛國都唔敢認
明明可以聲大大愛國護旗手 點知變左偷偷摸摸裡外不是人 我呢D紅底愛國香港人都撐唔落佢
人地拎左奧運金牌 帶撚埋團返大陸啦傻仔

你仲on99咁係度打字講廢話 你就真係好撚好笑啦

咩偷偷摸摸兩面不是人 咪咁多幻想啦傻仔

人地梗係冷處理啦 唔通同你依d傻仔拗咩 屌
洗唔洗咁自卑呀 笑一個人都要講資格 時事同公眾人物本來就係比阿豬阿狗指手划腳 評頭品足架啦
林鄭做特首好巴閉添 袋30萬1個月 又可以撚哂全香港既人 係咪又唔可以笑佢呀?
拜登直頭世界最強國家管治者添 可以撚哂全世界大部分既人 係咪柒左又唔可以笑呀?
全部都唔可以笑既話 咁你日子都幾苦悶wor 做個普通老百姓就淨係可以評論普通老百姓階層既野
同埋根據你既論點 我同樣可以用返你既言論

人地拎左奧運金牌 帶撚埋團返大陸啦傻仔
你條傻仔又有乜成就咁巴閉有資格撐佢呀? 企埋一二邊啦
點解垃圾
全世界最勁喎
醜婦都要見家翁
肛B反而避大眾
你都無視事實咁討論嘅

人地名成利就擺明紅底藍底 帶埋團返大陸

你就FF佢偷偷摸摸兩面不是人咁打哂飛機

想點 佢依家光明正大帶埋團入埋馬會

好多人撐 根本爽活 佢就要話佢過得好差呀 無人撐呀

篇文無公信力呀 依d廢話 真係笑死人

算啦你繼續ff啦唉 活係自己想像世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞