總而言之,一毫子都唔會畀evil google賺,寧願睇廣告都唔會訂yotube premium!!!!!

34 回覆
20 Like 55 Dislike
從來免費野係最貴,依家居然白痴到畀錢睇免費野?!我理得你係火星ac定非洲ac吖,畀咗錢就係畀咗錢,轉左區畀錢一樣係畀google賺,呢啲叫自欺欺人
總而言之,一毫子都唔會畀evil google賺,寧願睇廣告都唔會訂youtube premium!!!!
唔係唔捨得畀錢,而係google太垃圾同奶共
噏乜鳩 明明話免費最貴 咁你咪應該畀錢睇
仲有你以為你睇廣告佢就冇錢賺?
咪撚同條柒頭模擬器老番狗認真啦
另一回事嚟,起碼我唔係直接畀錢佢賺
用brave咪冇廣告
係咪有啲咩誤會?我不嬲反對人玩老番架
免費野畀錢,咪即係貴上加貴囉
你最肯俾錢係乜? 你肯俾錢既服務有google咁高質量?
有圖為証,原來中國人會將質量同品質掉轉用,所以質量一定係共產中文
https://lih.kg/3686945
睇廣告已經系比錢佢賺
點都好過直接畀錢,直接畀錢佢賺得仲多
Android: ReVanced
Google TV: SmartTube
iOS: uYouPlus / uYouEnhanced
Browser: Firefox + AdBlock插件
(Chromium底嘅Browser嚟緊一年內會被限制阻擋廣告嘅能力, 要開始轉用Firefox)
假設你每日睇10分鐘廣告
你搵緊最低消費工資
一個月都用成$200
Google依然間接賺你廣告費
呢樣唔計
嗱. 今次我就撐你喇!
唔怪得咁多支那狗大條道理大大聲玩老翻。
頭先試晒uYouPlus同uYouEnhanced都會Crash
改用YTLitePlus一切正常
電視用smart tube, 電話用opera browser,完全唔洗睇廣告
Google都叫奶,咁 apple係咩
你睇廣告咪比左錢佢賺囉傻鳩
ching繼續開機戰post摟屌好過開呢啲on9post摟屌
講事實就係搏鬧?咩邏輯?
私隱好重要,奶都無計,android太危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞