羅冠聰放閃宣布食台妹

202 回覆
385 Like 51 Dislike
比佢呃咗去嘅手腳見到第4張
申哂利咁唔知有咩感覺呢?
#152喇 真天真呢
做咩唔食仔
無坐監嘅普通市民 ,見到羅湖聰呢條大仆街,都睇唔起羅湖聰呢個機會主義偽善者啦

坐緊監嘅手粥仲支持呢條人血饅頭,咁真係抵坐,連基本事非黑白都唔識分

呢條社運乞衣係英國食女食到英國圈子臭晒朵,家下無人受佢溝,就走去呃䌓支女
大陸仔食返繁支女,兩個都是中國人, 唔好再扮香港人啦,屌你老母

英國流亡手足真係慘
本身應該比流亡手足嘅生活費同安家費
比羅湖聰拎晒去包支那雞

連登仔盲目反金牌劍后既同時
有幾多人睇過羅湖聰寫過咩畢業論文呀?
嶺大中國文化研究,佢又咪係要歌頌共產黨先畢到業
你哋要黃藍背景審查香港人嘅同時,幾時審下呢啲大陸仔呀?

諗下如果當年比班低智黃絲贏咗

然後推哩班泛民雙學左膠大雜燴出嚟領導香港

持論高事功疏
剩係圍爐吹水分餅仔自肥

香港下場隨時慘過而家
乜唔係串緊個 ccptoy 咩?
鬧 ccptoy ,都要屈佢地係公屋廢青?
出現啦
2014比雙學賣豬仔個啲流亡到台灣嘅年輕人真慘
今時今日仲做緊黑工
黃絲一早唔記得呢啲手足

羅37呢啲大陸仔都仲咁多黃絲支持
唔怪得2019-2024會輸
咪讀緊立德
請自行解讀
笑左想抽水又唔做功課
37又晒
好開心
https://m.youtube.com/watch?v=mcAgE7Fg8XM
羅冠聰淫魔附體 性侵助理湯可盈
羅冠聰私生活荒誕至極,最令人咋舌和憤怒的還是他侵犯自己的議員助理湯可盈。湯可盈精通幾國語言,在羅冠聰擔任立法會議員時期她也出力幫忙,教育背景優秀的她在一瞬間就成為「國際路線」的重要人物,本來前程大好的她卻遇到了羅冠聰。2018年上半年一次赴比利時的外訪中,羅冠聰在喝醉酒的情況下對湯小姐進行了侵犯,之後要求保密。湯小姐回港後向親密朋友吐露這段慘痛經歷,卻被羅冠聰在公開指責為「想出名」、「博上位」,把她設閒置散,拒絕再讓湯參與任何前「眾志」政黨內的工作。後來湯小姐揭露,原來黃之鋒也曾在國際外訪期間對其有過侵犯的情況。而事實上,湯小姐從頭到尾都不過是在沒有任何薪水的情況下為「眾志」默默奉獻付出的其中一份子,即便遭受到如此不公平的待遇,仍然只能夠默默承受他人的人格謀殺。羅冠聰這個在鏡頭前和講台上言辭激昂、侃侃而談、道貌岸然的年輕領袖,不過是一個熱衷於附勢上流人士、敗絮其中的花花公子。「民主理想」、「香港前途」早已成為他享用財色的幌子和躋身上流社會墊腳石。
手joke就暴動坐監,佢就幸福賓周晚晚中出台妹,公平咩
屌你老母,咁撚遲架
其實係獄中點識人
希望佢快樂 有幸福生活
來來去去得一招

情緒勒索

食女臭哂係咩事,只係知佢會抽囡囡水個名臭臭地
Cls 拍拖都唔比
兄弟爬山呀 各有各做呀
有冇睇過九品芝麻官
條大陸仔個家係大陸呀
咁遲要扣錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞