點睇呢隻小左膠

5 回覆
4 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=cPZSxCeRbaI&t=634s
起初見佢報天氣 當新聞咁禁下 但呢排d片真係
香港人敏感時間 最應該低頭靜靜雞搵錢算 唔好站邊
呢樣野回歸後做左差唔多十幾年 無理由唔識
呢條左膠話遲早d火會燒埋黎香港人到
個問題係兩邊都唔放香港人在眼內 點解要咁傻仔走出黎表態
最重要政府用曬全部資源打擊右派 網上comment 都會被捕 寧左勿右既風氣唔係人人樂見
人地低頭靜靜雞搵錢算,唔好站邊嗰陣又話人港豬
黎生,返工四人幫走得太前
聽左少少 我都聽到耳都埋側
新聞叫示威既做far-right 就全部都係far-right
智力成疑
正宗左膠 環保膠
香港人岩岩先嚟 都未入籍 community 又鬆散
扮咩大袋學人玩政治
你話有錢到猶太人札根幾十年就話姐
之前黃絲又話自己世界公民,擁抱普世價值,政治係眾人之事,拒絕沉默做港豬,公民責任乜乜乜
而家又話扮大袋玩政治,有錢先玩得

好難觸摸呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞