[Poly舊Hall]2024最新入住攻略

6 回覆
4 Like 1 Dislike

Poly舊Hall有九間
除咗最頂層19-20樓博彥堂
由上到下分別根據Poly校訓
「開物成務 勵學利民」命名

博彥BY 19-20樓
PHD專用,所以唔係考慮之內
————————————————

開元KY 17-18樓
摺Hall,多NDS住

物華WH 15-16樓
Sell Warm,但活動又好似冇咩特別

成德CD 13-14樓
Sell Warm同Sell大家庭,搞啲活動都唔差,氣氛都幾好,如果話Sell warm嘅話又好似真係好過物華

務賢WX 11-12樓
草堂,Sell玩得癲同冒險精神,鍾意多人一齊玩,暑假會搞務賢祭,追風跳崖獨木舟好似好多活動

勵志LZ 9-10樓
以前就多靚仔靚女,今年上下莊不和,一半人quit晒莊,勵志堂正式成為歷史

學敏XM 7-8樓
女Hall

利生LS 5-6樓
運動Hall,最近有去扒龍舟,好似都比上年搞多咗活動,有返少少特色,Feel到有崛起嘅決心

民殷MY 3-4樓
平時分開四條走廊玩,好聽講就良性競爭,難聽就係小圈子文化,明明形象都幾好,但我就唔係太知佢Sell咩特色
LZ勁淫 想知再講
船P呢
井多小小?
Ching 岩岩入U就註冊連登?
Wx 鬼撚有草咩 屎就有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞